Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel´mu ovo dedo, vidim ja poznamo mi ime.. Branko Mikulić (June 10, 1928 - April 12, 1994) was a communist politician and statesman in the Yugoslavia. Mikulić was one of the leading communist politicians in Bosnia and Herzegovina during the communist rule in the former Yugoslavia.
Pa sta se cekalo za tuzbu do danas.....? Cet*nici i ustase ista sorta , i jedni i drugi su rusko iranski krvolocni imigranti.......!
a gdje je taj mikulic sada?
kazna kolac u duppe... tako bi ga dobro pripremili za sljedeću gej paradu koje se sve češće održavaju među majoriziranim puĆanstvom..
aooo
šta mu dođe onaj ivan mikulić pjevač ?