Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma hebat nas ...svi skidaju ovakve budale a mi jedini gledamo...
@VelikaBH Hajmo ih rušit.
unistili su sudove unistili tuzilastvo unistili drustvo privredu obrazovanje zdravstvo, dignitet ljudi, doveli nas na na zadnje mjeste u europi, raselili nas. ne zele EU jer bi morali postaviti neovisno sudstvu tuzilastvo i odgovarati za nedjela.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
kartel sda-hdz-sns dok ne ogule narod ili narod ne uzme stvar u svoje ruke nece odstupiti
OSTAVKE ODMAH ZVIZDIC I RADMANOVIC, OSTAVKE!!!
Zamisli cime se proruski portal Klix bavi, upaljeni!m mikrofonima, a ne sustinom usvojenog zakona za izbore u Mostaru, pokusavajuci da unese nemir u institucije BiH i najvise politicke predtavnike Parlamenta BiH. Kaze novinar Avdo Avdic na Face TV da je Klix proruski portal koji radi za ruske interese. Ja sam sokiran tim saznanjem i sa tim cinjenicama koje je Avdo Avdic predocio i analizirajuci te njegove navode i cinjenice stjece se dojam da je zaista potpuno u pravu.
Nema bez govnjive motke nista. Ovi ljudi nemaju obraza ni pod nokat.
Poslije ovakvog skandala bi svaki iole normalan i posten politicar podnio ostavku na njegovu funkciju. Da vidimo koliko su ova dvojica posteni i koliko respektuju narod koji im je dao povjerenje.
Hadzije su sebi podijelili reone.
Mislim da je brisanje članaka na portalu GAŽENJE LJUDSKIH PRAVA KAO I PRAVA NA MIŠLJENJE I STAV, svaki članak koji nije vulgaran, u kojem nema psovki i vrijeđanja, članak je koji interpretira određenu osobu, i brisanje istog znači DIREKTNU NAREDBU kako ista osoba treba da misli - JE LI TO TA PORUKA KOJU TREBA SHVATIM ?
MI I NIKO DRUGI SMO ZA SVE KRIVI - MI SMO IH POSTAVILI NA VLAST, PA IZVOLITE....
Pravi pijacari. Zbog ovakvih naša djeca i mi sa njima patimo! Boli njih za nas oni imaju! Nakrali se,kradu jos uvijek,djecu i unucad obezbejedili itd. Nas zavadjaju nacionalno i namjerno tenzije prave da bi ostali na vlasti i krali,krali,krali....do vjecnosti!
Jeli vam i za ovo kriv HDZ i Hrvati? 🤔🤷🏻‍♂️
Ovdje je problem tužilaštvo i sud,jer ovakva papčina bi davno trebao biti u prdekani
Gradjani BiH su taoci sistema. Strašno!
Bosnjo je govno,bosnjo ne smije ustati protiv medvjeda. Nemoj biti kao bošnjo
Ovo je nista, sta oni rade i razgovaraju u cetiri oka.
I on bio Predsjedavajuci. Pa ovdje nema progresa jos za 50 gpdina ili da se ponovi rat i istrijebi ova gamad
Ma ja ba, sta ce seljak u EU, mi smo kolonija žešča.. Politićari su naši begovi hhahha
mashalla
U jbte, ispada EU hoce nas, a mi kao necemo