Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a bogami niste ni vi u CIKu al eto :)
I NISU ... ČOVJEK JE STO POSTO U PRAVU KO GOD SE IMALO RAZUMIJE U IZBORNI ZAKON ODNOSNO PROCES
Ne znam ko još nasjeda na muljaže,kakvi demokratski izbori.Pa nismo u Diznilendu.
Mutni ste ko jablaničko jezero ....
jedino se kod nas broji i mjesec dana nakon izbora. cirkus, sramota reć
U Ciku danas imamo 3ojicu ustasa i 3 cetnika,kao i jednog talibana,koji udruzenim snagama namjestaju izbore nacional kriminalcima,koji su nas u proteklih 20 godina i doveli gdje jesmo.
Jazuk za SDP. Jazuk :))))))))))))
Virtous,vama bi bilo bolje da niste pobjednici ovih izbora,i da se opet sakrijete iza SDPa ili neke druge stranke,i da iz drugig plana unistavate i pljackate drzavu,a da svo vrijeme izigravate opoziciju. Na zalost po SDa ,sada ce na njima biti test odgovornosti,i prvio mali kiks lete sa vlasti.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Aj Mikiću reci kako si Visočanstvu Čoviću osigurao pobjedu?
Bakir hanum :)