Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota za Hrvate
to je Ćutukova odluka , ☝️
...i ti nekoga islamistom nazivas,yebo te ćaća ujkaški koji te napravio,ako si katolbansko pseto bićemo i mi islamisti.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Pero davač guzice za male pare
Tako i treba, ne brinite ujkani, biće treći entitet, samo se rješimo infidela...
Kamenjarci su sramota za cijelu Hrvacku, srbi im najbolji prijatelji hejjj srbi koji su pola Hrvacke srusili, nisu mi ti ljudi jasni nikako i nikada nece biti, fujj su
Legitimni tako rekao.
1. Popišam se i poserem na grb, zastavu, amblem i himnu nakaradne Rs; 2. Nakaradna Rs je genocidno-zločinačka i agresorska tvorevina, a nakaradna srpčad su obična genocidno-zločinačka paščad; 3. Popišam i poserem ustavni poredak nakaradne Rs koja nema teritorijalni integritet i nezavisnost, već je samo privremeni genocidno-zločinački entitet u okviru države Bih 51.129 km2. Također se popišaam i poserem na familiju četničkog ustaše mije perkunića, posebno na djecu
Pa covjece gospodin incko ih rasturi na dnk i rnk faktore da se oporavit nece desetljecima.Bravo Incko samo ga trpaj i ne vadi.Necuju se vise ni jedni ni drugi jer sipa kuca na vrata zaboravljenih asova.Hahaha
Ovo malo adzejaca i hns-a na aparatima.Priklonit ce se i vragu samo da Bosna nema prosperitet.Samo svoj puk svojim potezima ostecuju i raseljavaju.Vidi se ko njima upravlja al eto im na njihovu stetu.Stari ucenici propalog im ucitelja.Oko mene sve su ponavljaci djaci ili bolesnici ili manijaci.Tako kaze pjesma riblje corbe pa nek svak izabere sto mu godi.
Covicev i doDICKov shupak meraklija
Hahahahaha.Zaista ovi iz adezea i hns ne mogu da spavaju.Ama to su nelegitimni pripadnici Hr puka.Jedini na izborima je Komso.U stvari je lik i ostali nebitni i ne treba polemisati jer da je sad popis stanovnistva na trecem mjestu po demografskoj strukturi bili bi Romi,a ispred Bosnjaci i Srbi.Jel tako klixe.Fino ti fingiras i plasiras info po placenoj platformi vlasnika i pokrovitelja.
Nije to nesto sto se moze odbacit ljudino
A sta ste ocekivali od HDZ-a noz u ledja kao i uvijek
Ne pada snijeg da pokrije brijeg, već da svaka zvjerka pokaže trag! Eto zašto je donešeni zakon dobar, odmah padnu maske čim se malo gowna pritegnu. A druga stvar, jako je bitno da se vidi da postoje bonske ovlasti i da tu nema pogađanja, OHR ih može i treba koristiti! A kad Milanović i Plenki krenu da kmeče kojekakve gluposti samo im treba ovo gurnuti pod nos. Je li ovo interes Hrvata koji oni brane u BiH???
Neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj, i na kraju se ispostavi da je i taj prijatelj još veće govno u odnosu na mog neprijatelja. - filozofska poslovica koja pokazuje koliko se mi mrzimo i volimo istovremeno na mjesto da uključimo mozak i razmislimo zbog čega smo zatočeni u začarani krug etnonacionalizma koji raseljava sve ljude koji žele da imaju normalan život u BiH bez da razmišljaju o drugoj državi.
Teško du su Hrvati i Srbi danas neprijatelji s obzirom na poteze bošnjačkog vodstva od 2006. do danas. Nije pitanje razmišljanja o drugoj državi nego nemogučnost Bošnjaka da prihvate da Hrvati i Srbi imaju različite nacionalne interese, kao i da nije korisno drugi narod antagonizirat i birat mu predstavnike čime se on tjera u ruke "neprijatelju".
On je samostalni zastupnik
pa naravno, i oni negiraju zlocine, slave UZP Lovrice, Pavelice. to sve Incko zabranjuje ne samo srbima. i da se zna, ko kaze da je caco heroj isto moze u zatvor.
Promicatelj
Zna se sve...nista se vise ne krije...kurveeee