Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Btw Jeko Monika? Prvi put cujem, koga i sta ona zastupa?
"Srbija i Slovenija moraju naći načina za isplatu bh. štediša" Ja kažem da nemoraju , a ovo je samo vid bacanja lažne nade ljudima prvenstveno kada se zna da su Banke lihvari i da niti jedna država nemože a niti smije se snjome obračunat, što se riče sustva ni to nevjerujem sobzirom da je sustvo korumpitano u BiH što daje jednu sliku današnjeg čovjeka koji je ostavljen na cijedilu od svoje države.
Za neke ima, a za neke nema pardona, isto kao što za neke imaju uslovi za prijem u EU, a za neke nemaju.
Da tako je Kenny, samo što BiH nije u evropi, a kako stvari stoje i neće biti.
Nemojte ljudi na smrdiju vidiš da su ugovnima do guše gule penzionere da napune budžet a još ako ih mi oderemo nema od njih hljeba.
Slovenci glume neku finoću i poslovnost a u suštini su teži lopovi,ukralo bi ti i zadnju marku iz džepa,pa kako ste potrošili tuđe pare tako i vratite majku vam lopovsku, Srbija je opet potrošila u ratovima koje je vodila,sad neka vrati onaj narod koji je podržavao veliku srbiju,da da,VI,koji ste podržavali zločine i etnička čišćenja iz srbije VI će te sad i vraćati pare koje su potrošene za plaćanje bandi i srbijanskih koljača
Mah, davno je to vraćeno samo kome i kako to je pitanje.
neki dan me tetka iz Swiss zove, upućenija od mene, ali eto da pita ima li šta, a bolje upućena od mene, veli sine, znaš da sam ja to tebi namijenila za doktorat.
POTPUNA TRANSFORMACIJA http://spijun.net/?p=9775
Ima nacina. Traziti od EU da uvedu sankcije Srbiji i sloveniji i eto rezultata. U to dodati i ratnu odstetu Chetnicima u Srbiji i nikad vise govna kao Seselj nebi sirila smrad koji je zaludio i Ivana Ivanovica. ha ja.
Plavi zar ti mislis da pored svega EU nama zeli nesto dobro? Onako realno?