Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek si mu rekao Mijatovicu. Treba krmku stalno ponavljati ko je i kako je postao krmak. Isto kao sto on svaki dan izbacuje svoje gluposti. Treba mu uzvracati istom mjerom, a ne u diplomatskim rukavicama sa njim pricati.
Pa to du partneri druže. Nemoj da se ložiš.
on je zavrsio sa politikom ...samo je pitanje koliko stete ce nanijeti entitetu RS , njenom stanovnistvu dok se pokusava vaditi...neki dan pricam sa covjekom iz RS kaze plata mi 700KM, krezav neureda..stas nema ...nek si ti nama reko ziv i zdrav Dodice !
Malo je cudno sto su napadi Dodika na Mijatovića poceli od momenta kad je bilo jasno da mijatovicevih 1000 KM nece proci!
Dace njemu Mijatovic i 5 delegata. Ovo je prica za bosnje
U ovim bivšim republikama političari su teški cirkusanti i kriminalci, nema ga da je normalan, od Hrvatske, nas, Srbije, C Gore, ne zna se čiji su gori, oni su dobri za monodrame, melodrame, tragikomedije, a narod gleda komediju a najčešće tragediju. Fuj svi lopovi i budaletine, zar oni liče na ozbiljnog političara ijedan.
U ovim bivšim republikama političari su teški cirkusanti i kriminalci, nema ga da je normalan, od Hrvatske, nas, Srbije, C Gore, ne zna, se čiji su gori, oni su dobri za moni drame, melodrame, tragikomedije, a narod gleda komediju a najčešće tragediju. Fuj svi lopovi i budaletine, zar ini liče na ozbiljnog političara ijedan.
Kad izrezirani cirkus prodje, i ova dva klauna sidju sa pozornice svi ce vidjeti njihova lica bez maski. Bliznaci
Izvrsi Vojin duplu nuzdu nad Ronhilagom i opet nelagodni komentari u prvoj hrkljusko-klixsovackoj brigadi. Pa da su i navodno u nekom dilu, kako se ovdje uporno tvrdi... ovo ni majmun nebi progutao. Ne kontate da je Vojin udario u najbolniju tacku, a to su sve Dodine izjave o Karadzicu, Mladica i genocidu u Srebrenici. Sabur malo bosnje i ne tjeraj te nam Vojina.
'rigao vatru' joj ti izrazaaa, rigao vatru ko azdaha.
Al kada citam komentare tek onda vidim kolike smo mi "bosnje" patriote a jos veci nacionalisti .
Predstava za naivne.
Mijatović je ligavac na kvadrat ali mu je ovde svaka na mjestu.
Svaka Ti jena mjestu BRAVO VOJINE 🍀🍀🍀🍀🍀🇧🇦
Podržavam sve što je Vojin kazao.
KOBAJAGI SE SVADJAJU... CAK SU VAS I NAIVNI BOSNJACI SKONTALI...
Dva dodika ovu pricu mijatovic moze samo glupim sarajlijama.prodavati
Probudite se 🤷‍♂️ tako je bilo i sa Nešičem pa su danas Srpska brača… još bolji primjer Stanivuković …. Samo je bitan dio kolača ljudi… igraju se nema tu mržnje
I g r o k a z
Veće moralne FUKARE u svom životu od šizofrenog Dodika,ja u životu nisam vidio.Tu si Mijatoviću 100% u pravu.