Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bezveze ti priča. Nacionalni i vjerski identitet nije smetnja normalnom životu. Uostalom dokaz da oni postoje kao snažna realnost u svakoj osobi su - dženaze i sahrane.
ili ženidbe i udaje ...
Jes vala, komšinica kofol cijeli život ateista a parcelu plaćala IZ BIH.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zar postoji neko osim Nikšića da vjeruje ovom pripadniku pete kolone ,Dodikovom agentu 😏
Budi miran lazni multietnicar i manje smrkanja
Ovaj lik ili se pravi glup ili je zaista glup. Mi smo Bosnjaci, Srbi, Hrvati, Rumuni, Turci, Romi i svi ostali, ali smo svi zajedno Bosanci ili Hercegovci. Indonezija recimo je zemlja gdje se prica 700 jezika, gdje svaki otok ili svaki dio otoka ima svoju etnicku pripadnost, svoj jezik i kulturu. Imaju 4 velike religije. I svi imaju etnicku i nacionalnu pripadnost. Postoje Javanci, Kinezi, Sundanci, Balinezani, Lombocani, Batakanci, Sumatrani, Papuanci i mnogi drugi. Ali su svi Indonezani.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rece covjek iz RS koji je ministar u FBiH i prima platu na racun poreskih obveznika FBiH i sta ti radis u Sarajevu ako nije mutieticno lazni Bosanac??? Koliko Bosnjaka tamo u vas u BL radi u institucijama RS-a??? A ministara nema nijedan..Toliko o tome ko multietnican i koliko..
Sve tačno od A do Ž.Pogotovo ovo "spremite se za drugo poluvrijeme"!!!!Na žalost budale će opet da ginu za tuđe ideale
Znamo mi Mijatovicu i sta ti znaci to drugo polouvrijeme. I 90tih su nasi vjerski sluzbenici i lideri pozivali na suzivot,dok su tvoji blagoslovili masovne ubice. A i znamo mi Mijatovicu sta trebamo biti ne moras nas ti uciti...
KAKI I CUVAJ FOTELJU...
Vjernik, a nije nacionalista i ne zeli da se ubaci u torove, gdje ga svrsrati, ili je i to problem, pitam za komsiju
Sto lupeta tip
Sto lupeta tip
Sta je problem biti vjernik, a ne biti nacionalista. I takozvani ateisti robuju predrasudama
Zasto se uporno Bosnjacima pokusava ubiti taj nacionalni identitet koji nista negativno u sebi nema, jedno je nacionalna pripadnost a drugo drzavna i geografska
Nacionalnost = drzavljanstvo, ono sto ti pise u pasosu. Porodica se preselila u Ameriku, nakon godina dobili americko drzavljanstvo, oni su po nacionalnosti sada Amerikanci, a po etnickoj pripadnosti su narod sa kojim dijele kulturno nasljedje, obicaje, jezik tj. tvoji preci su tvoja etnija.
Neće ovde biti sloge između naroda nikad. Problem je što smo mi teška sirotinja pa nam osim nacionalizma ništa ne ostaje u našim bjednim životima, a to političari obilato koriste, pa igraju na kartu na nacionalizma. Da smo bogati kao Švajcarci nikoga ne bi zanimalo ko je kave nacionalisti i vjere. Sirotinja je prokleta i to je to.
Kakvi su debili glasaci trojke da glasaju za trojku a oni im dovode srbina za ministra iz rs-a
Nacionalne stranke su najveci konvertiti iz komunisticke partije bivse yuge. Samo su osnivaci njihovi bili po zatvorima a ostali su samo zamjenili marxa za bibliju i kuran. Gledam ih svaki dan, malo je časnih primjera. Samo kad pomislis da pravi lider nikad ne poseže za položajem nego ga narod posravlja vidiš da takvi ne postoje ni u jednih.
Bosnjaci muslimani su na dnu dok god takve iz drugog entiteta postavljaju za ministre dok KS postavlja ministra iz drugog kammntona a sve zbog podobnosti i nesposobnosti trojkasa pa imamo njivu Niksica na mjestu Bosnjaka koi ima 3000 glasova i da od takvog ocekujes nesto pozitivno a on jadnik nesposobni i zadnja mogucnost da nas proda i opljacka jer nikad vis enece primirisati fotelju.Ovaj mandat nametnut a prosli kroz izmisljenu kompenzaciju nas pljackao
Ovo je najveći promašaj SDP stranke od osnivanja, rahmetli drug Duraković se u grobu okreće.
Niko se nije prodao kao ovaj, kad će neki Bošnjak biti iz Federacije biti na tako bitno poziciji u RS-u?? Što se tamo ne boriš?? Lahko je labrdat na Facebook-u i uzimati peticu svaki mjesec....