Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima nacionalnost: LOPOVI
Ocekujemo vise CDA cmarolizaca na ovu temu.Pratimo vas u stopu 😎.Stanivukovicu samo naprijed! #pravda za KES drzavni koji se koristi za stranke SNSD/SDA!
Ista govna
Jao boraca protiv kriminala ... svi pod hitno trebamo pobjeći iz ove države ... iskreno teško mi je reći ko su veći kriminalci ovi sada što sjede u vlasti ili ovi što žele u vlast
Verglaš
jel se to odnosi i na Mirsada Kukića s kojim očigledno vrlo rado tvoja stranka koalira u Tuzli, TK, a kako stvari stoje i na federalnom nivou?
Vojine, koliko imaš mandata u skupštini rs-a? Malo mi šuplja ta priča za Sarajevo, a u svojoj bazi nemaš ni jednu ruku.....
@SilenceDoogood Ocekujemo vise CDA cmarolizaca na ovu temu.Pratimo vas u stopu 😎.Stanivukovicu samo naprijed! #pravda za KES drzavni koji se koristi za stranke SNSD/SDA!
@CauseskuSebijaa majstore, priglup si.... ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
MIjatovic bitan ko i broj glasova koje je dobio. Da nesta ne laprda svaki dan niko nebi ni znao da postoji. Bezveze trosite mjesto na monitoru sa njim.
@gooUser1609831515 Ocekujemo vise CDA cmarolizaca na ovu temu.Pratimo vas u stopu 😎.Stanivukovicu samo naprijed! #pravda za KES drzavni koji se koristi za stranke SNSD/SDA!
Nevjeruj srbinu i kad darove nosi.
@3PM Ocekujemo vise CDA cmarolizaca na ovu temu.Pratimo vas u stopu 😎.Stanivukovicu samo naprijed! #pravda za KES drzavni koji se koristi za stranke SNSD/SDA!
Mijatoviću, daj podršku da se iskorjeni kriminal u SDP-u, počevši od Nermina Nikšića. Na primjer: zapsli rođenog brata, Nikšić: zloupotrjebi službeni položaj, korupcija i nepotizam.
i ovom da je dio kolaca
Vidi facu od Draška, kao debil
@koska Ocekujemo vise CDA cmarolizaca na ovu temu.Pratimo vas u stopu 😎.Stanivukovicu samo naprijed! #pravda za KES drzavni koji se koristi za stranke SNSD/SDA!
Najveća ubleha na političkoj sceni, i logično jedino u SDP-u takvi mogu završiti.