Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja licno nemam problem ni sa jednim ovim pozdravom. Alejkumuselam, Bog ti pomogao, neka je blagoslovljen i hvaljen Isus, sloboda narodu.
Svaka cast na komentaru!!! Potpuno se slazem!
Svaka cast na ovakvim pozdravima, ali vidite li vi da je on sa SDA ahbabima, Senadom Braticem i Edinom? Ma muka mi je od SDA, HDZ i SNSD! Sve ista ološ, ali ne znam samo sta Vojin trazi s ovim lopovima.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Klasično uvlačenje u dupe ovom blentavom narodu, posebno Bošnjacima.
Cim je on normalan, neka se pobjedi ne nada...nazalost!
I Dodik kaže MERHABA ASKER, sve je to pozdrav
zajerit ce ti Turci,a gdje je MERHABA????
Hajde tri pozdrava na našem, ali onaj na stranom?
Pravi građanin BiH ,vjerujem da je pošten i da će RS biti pametna kao i mi da Brćirevića izglasamo,mlade ljudr ,normalne ,a ne više ove lopove ,tajkune,obogatiše se na nacionalizmu.
Pravi građanin BiH ,vjerujem da je pošten i da će RS biti pametna kao i mi da Brćirevića izglasamo,mlade ljudr ,normalne ,a ne više ove lopove ,tajkune,obogatiše se na nacionalizmu.
Nigdje vise vjernika a gorih rezultata u sferama morala, kulture, nauke, suzivota, postivanja, iskrenosti, itd.
Kada cujemo vjerske pozdrave na javnim mjestima muka mi dodje,a pri tome vjernik sam.
Vi u Bosni na sve imate primjedbu, i niko vam ne može ugoditi, i niko vam ne valja. Totalno negativni.
Dobar dan Sve ostalo se pricalo po selima
ko kaze????? Na osnovu cega je bi trabao biti moj sealm??/Ja ateista, meni je to arapsko turski pozdrav. Uostalom nit govorim turski a jos manje arapski. isto tako me ne interesuje ni jedan vjerski faljen isusu ili pomoz bog ili nesto trece. Radje cu usvojiti engleski hi -odnosno HAJ.
Niko ti ne brani da upotrebljavas kakav hoćeš pozdrav. Niko ti ništa ne nameće.
Ovo onaj sto ekavicu pricaj.. fuj komunjaro smrdljiva. Ne vjerujem ti nista da Bog kaze...
Ovo je huškački govor i zloupotreba je slobode izražavanja. Govor mržnje podliježe krivičnoj odgovornosti prema krivičnim zakonima u BiH. Prijavite govor mržnje:  [email protected] .
nikako ne shvatam cemu ovo sve unistavanje sdp do kraja u rs i jacanje sda pa ovaj nije prosao ni u skupstinu grada bl a da prodje negdje drugo
A ima svega... Pa taj čovek nema nikakve podrške u Gradiškoj. Inače ime je grada promenjeno
Radije bi glaso za Šešelja neg za komunjaru
Ovakvi bi izgovorili i HAjl Hitler kad bi vjerovali da bi im to pomoglo da dođu na vlast