Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta si ti mislio, da će slušati tvoje filozofiranje?! Sjeti se samo one svoje najave, citiram: Sdp u ponedjeljak svakoga stavlja na svoje mjesto. Jado jadni.
A je li to neko zabranio da se ide kod SDA na razgovor? pomalo RAZOTKRIVAJUĆE je to što govori ovaj nekada Dodikov čovjek , a vjerujem i sada.
Vojin Mijatov Dodikov igrac za Glupe i najivne Bosnjake ,covjek kojeg je dodik politicki Odskolovao i koji radi za Dodika !
Pa nije druga stranka vas zaposlenik da mu vi branite s kim ce se sastajati a skim nece, ti si se ocito sam izdao
Bolje da si to presutio, ovako i javnost upoznajes da ste diletanti.
Umjesto da vode procese molit ce sda za koaliciju, kakva strategijs
Ovome ne treba dati MUP ili bilo koje ministar. FBIH. Četo. Neka ide Dodiku. Nategao je nasu dijasporu, opasno ima veliku ulogu u SDP. Zato će ga SDP popusti sljedece izbore. A i zbog trojke ublehasi su Neku provodali za uši. Ovome nije mjesto u federaciji dzaba što.mu je Neka brat
Ovome ne treba dati MUP ili bilo koje ministar. FBIH. Četo. Neka ide Dodiku. Nategao je nasu dijasporu, opasno ima veliku ulogu u SDP. Zato će ga SDP popusti sljedecebizbirr. Ovome nije mjesto u federaciji dzaba što.mu je Neka brat
Ukoliko se ne uspiju, morat će se redefinistati odnosi i krenuti u pregovore sa novim partnerima.. SDP ostao na leru i sad traže izlaznu strategiju.
Ovaj je jedna od najvećih podvala,ako i ne najveća.
Ostao SDP na leru pa sad traže izlaznu varijantu. Kako ih je NIP nategao. I NS. vjerovatno nova koalicija na feder. Ogresevic ili Efendic premijer, preslikano iz Krajine.
I pola tvojih takodjer
Ostao SDP na leru pa sad traže izlaznu varijantu
'Mijatović je poručio da SDP je u postizbornom periodu postupio liderski i stavio interese široke koalicije ispred svojih interesa', rece Vojin zaboravljajuci da su upravo on i Niksic kasnije nabijali na nos svima upravo kako su ih izradili... Pa dragi Vojine, il si postupio liderski il luzerski, ne moze oboje... Uskoro u kinima blockbuster - Spasavanje vojnika Vojina ;)
jedino ti mijatoviču kao ne znaš da tvoji iz SDP-a pregovaraju sa SDA.znaš ti to vrlo dobro nego se praviš
A sta ovaj lik glumi Imao je priliku u RSu, i uništio probosanski blok. Nije dovoljno druže biti dobar sa predsjednikom sdpom i da dobiješ ministarsku poziciju. SDP je do tako dno dna sa ovakvim likovima, koji su stalno u medijima a u narodu ne mogu glasa osvojiti
Hahah vid bratu frizure 😂😂😂
Koji političar ne laže ne postoji takav jer svi sve rade za fotelju.
U BiH sve je trgovina. Samo sad nesmije niko sa onima koji su javno protiv Amerike