Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PODRSKA!!! Ne kontam ovaj klix ...napises najnormalniji komentar obrisu ga atakve GADOSTI nacionalisticke puste da se covjeku povraca....SVASTA!!!
Meni se cini da Vojin polako preuzima SDP. Ne znam, ja mu nesto ne vjerujem, al' eto. Tesko da moze biti gori od Niksica, tako da je svaka promjena dobra.
SDP-ovci samo gledaju da nadju neku priliku gdje ce skupiti malo glasova FGR raje, a bjeze od teskih drzavnih pitanja. Pitajte ovog laznog SDP-ovca, treba li se ukinuti manji entitet.
Idemo rušit bagru, sve im uzet sto su oni nama
TREBA OVOG ŠETNIKA MIJATOVIĆA NAŠAMARAT
Dobra reklama
Klix providni ste. Nigdje niste objavili Fortinu blamažu za Sovjetski Savez. Da se neko drugi tako prosuo, vi bi ubijali narod time i 15 dana narod maltletirali tekstovima o tome. Sramno i nisko od vas. Vi ste definitivno najgori mediji u BiH
Ovo je veci ljigavac od troglave aždaje.
Vucicev spavac u SDP-u-
Istjerati kriminalce u sudovima na čistinu !!
Bezbeli će bit protesti u Banja Luci.
E baš bih voljela vidjeti koliko će ovaj imati protestanata u BL u, ako on bude na čelu.
Skupljanje političkih poena ,ako najavljujemo nešto ti budi prvi izađi ,nemoj samo laprdati.....
SDP-ovci samo gledaju da nadju neku priliku gdje ce skupiti malo glasova FGR raje, a bjeze od teskih drzavnih pitanja. Pitajte ovog laznog SDP-ovca, treba li se ukinuti manji entitet.
Prosipaj pricu tamo svojima, dosao si kod nas kupiti poene, procitana knjiga
Ima li ijedna rupa, da nekazem shupak, a da ovaj lik ne iskace odatle? Dajete mu paznju koju nije nicim zasluzio. Doduse, laje u vrijedja bosnjacke politicare, i to je sada u trendu. Ali, lik ima nenormalnu facu, a kamoli ponasanje.
Bere lagane politicke poene. On je Vucicev igrac!
Bere lagane politicke poene. On je Vucicev igrac!
Gdje su vam protesti za ubijene policajce da se njihove ubice pronadju
PRAVDA!!!