Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FUJ. Treba ljudima pomoći, hajde, ali zašto uvijek preko naših leđa??! Pomoći njima ali odmoći nama. I to uglavnom preko leđa USK.
Jel puni pansion plus besplatno korištenje wellness centra? odoh i ja u pakistance.
Kad sam ja htiou hotel Sedra, dobro su mi to naplatili, a ovi đaba. Ja države i g.....
I ja bih u taj hotel. Super izgleda? Vlasnik pristao jer ce imati u narednih par mjeseci popunjen smjestajni kapacitet. Vlasti pristale jer ce im vlasnik hotela da ti dio para. Narod nije prisato, ali ko narod pita. Zao mi je lokalnih mjestana. Oni ce najvise da ispastaju. Ali ako je vec tako, neka USK uradi nesto tipa, za svaki prekrsaj koji migranti naprave, zatvaranje i deportacija. Pa i ako papiric na cestu bace.
28/29. 7 vozi se tradicionalna brdska auto trka za prvenstvo BiH, Hrvatske i CEZ (nešto kao prvenstvo Evrope) na stazi hotel Sedra-Ostrožac! Vozi se u kontinuitetu već 19 godina i najbolja je trka u BiH i jedna od najboljih u regionu sa takmičarima iz cijele Evrope. Takmičari se smještaju u hotelu "Sedra", depandansima i okolnom slobodnom smještaju, pa me zanima kako će se to izvesti ove godine kad hotel napune ovim "kriminalcima"?
Ovi ljudi nisu normalni. Smjestiće migrante na jednom od najljepsih dijelova Une, na mjestu gdje je prije 10-tak godina održano SP u kajaku na divljim vodama !!! Uništice i ovo malo firmi iz oblasti turizma koje radi. Sve to da bi oprali pare preko tipa koji odlicno zna kako se to radi.
Tjeraj govna kuci!!!
Samo smjestajte dalje od SA...uskoro ce SFF...