Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurnosni sistem je opet na visini: postoje grijalice u šatorima .Hahahaha. pa valjda se šatori mogu zagrijavati na bezbjedan način. Toplim zrakom ili na drugi bezbjedan način.
SIROTINJO, IZGLEDA I BOGU SI TESKA !!!
Hajdete dobrohtone bošnje primite svaki po jednog migranta kuci za Bajram, pa ce vam naguzit I domacina ukucane, ne tim redosljedom. Hajdete budite dobre bosnje kako se volite ubjedjivat medjusobno
Koje je ovo smece od portala zato sto dopusta ovakva komentarisanja i daje prostor ljudima koji bi trebali biti zatvoreni u institucijama. Nadam se da cete jednom odgovarati na ovom svijetu, na onom hocete sigurno. Kako urednici portala, tako i komentatori.
Mislite džabe jesti srbijanci mali
@ElfetaQueen1 hahhahaha zna se ko kuka i trazi sadakeee, vidi se da su vam braca 😂😂😂
Treba sad biti jak i pomoć ljudima dok su u šatorima
Svi vi koji pisete neke huskacke komentare i komentare koji sire bilo kakvu mrznju, imajte na umu da vase komentare vidi i Dragi Bog. Mislite da necete odgovarati na onom svijetu za ono sto ste pisali po internetu?
@Vokativ Sto onda taj bog ne ode pomoci onima u nevolji umjesto da gubi vrijeme citajuci komentare na klixu.
@BalkaneMoj Zar je ovo nesto sto ljudi sami nisu u stanju da rijese?
ZATVORITI GRANICE
Bar to ako nista