Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Hrvatskoj odavno rade filipinci i indijci po restoranima .....evo i kod nas pocinje.
Ne hvalim i ne štitim migrante, ali ni naši nisu ništa bolji. Imam 0 prijatelja, prazan mi imenik u telefona, i nemam nijednu socijalnu mrežu. Ne komuniciram ni sa kim već 10 godina. U početku sam mislio da je do mene, pa ganjao ludnice, lijekove, psihologe, psihijatre, hodže...ali na kraju sam skontao da sam savršeno normalan. Nek izbodu jedni druge. Naši su naši samo po nacionalnoj pripadnosti.
@titomir 😄😄🤣 BratkO ❤️
objasnite tamo migrantima kolike su plate u Svicarskoj - neka idu njih maltretirati
pohvalno za njih. hebes drzavu gdje su migranti u boljem polozaju i cak kuhaju za domicilno stanovnistvo.
Domaće stanovništvo u većim go^nima od migranata zahvaljujući dinastiji Izmetbegovic i kriminalnoj SDA. Ista situacija je i kod brace Srba u RS.
Koji naslov ispadodmo mi ugroženi građani a oni kao socijalno situirani. Ja mislim da kad vide ovu državu Sirija i Afganistan su uređene države!
... u rudnik, dajte im po krampu. . . . To obroci i drugi bakraći mogu i penzioneri
Molimo Hamida Kumara i Denija, da obidju i SDA DJECIJU JAVNU KUHINJU U LUKAVCU👍Hvala svima! 🤬🤬
Smjena generacija. Sad su oni lokalni, a mi migranti.
Domaće stanovništvo u većim go^nima od migranata zahvaljujući dinastiji Izmetbegovic i kriminalnoj SDA. I kod brace Srba je isto.