Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
suhi doktor i inzinjer
Useliše se migraniti, doduše još su podstanari u djelu FBIH s muslimanskom većinom ... Ali vremenom ... i "domaćini" ... imaju para, malo IOM malo "fondacije" / možda se i ožene /
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Mektiću, jel stižu napokon ti kantonalni FBIH policajci na Drinu, aman, čoveče? Pa iz Bihaća da su krenuli na rukama unatraške - stigli bi do Zvornika i Višegrada pre mesec dana.
Bitno je da uplate od IOM-a i ostalih svaki mjesec leže na računima "državnih" ustanova i institucija u BiH ,a gradjani će sve ostalo snositi i plaćati po ko zna koji put...Uvijek se u svemu našim gradjanima skrene pažnja sa istine i preusmjeri da se svadjajamo i vrijedjamo izmedju sebe,kao i sada što se raspravljamo oko migranata koje apsolutno treba sve vratiti tamo odakle dolaze!
i ne samo državnim , kao što i sam/a vidiš ...
@Opera Upravo tako!
Glavni užas migranata je taj što se na drugoj strani nalaze hrvatski policajci - koje, poput policajaca bilo koje druge države, ne smeš ni oštro da pogledaš. Da granicu obezbeđuje samo kantonalna SDA Fekalistanska policija - migranti bi motkama i ciglama to razjebenisali dok si rekao "Alija". Neko je u Sarajevu rafalom iz automatske puške isprskao dvojicu policajaca - niti se zna ko je, a još manje se zna gde je.
@samp1ta Srpska policija radi ono što su dogovorile Vlade Srbije i Nemačke: migranti se puštaju da uđu i izađu bez problema. U međuvremenu im se obezbeđuje smeštaj, hrana i medicinska pomoć.
@samp1ta Ja nemam šefa, talibančiću moj... ukoliko izuzmemo suprugu. Daleko od toga da pokušavam da prosvetlim nepismenu SDA talibansku sirotinju - to je nemoguća misija.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
The global compact on refugees / čekaju , jer je rečeno da sačekaju njegovo usvajanje 10.12.2018 . Sporazum na razini UN-a omogućava liberalnije migracije iz zemalja tzv "trećeg svijeta" u zemlje EU i općenito na "zapad". Trump je već najavio da amerika NEĆE potpisati "Global compact", takodjer niti Mađarska, Poljska, Slovačka, Češka i Bugarska.
Mislim da ste ovdje u pravu i da ce ovo izazvat jos veci raskol unutar EU...budala je tko to ne vidi :/ p.s. meni nije jasno zasto zemlje kojima trebaju migranti jednostavno ne posalju avione i brodove po njih...ma nije birokratima uopce jasno u sta se upustaju :/
Kad krenu garavi u noćne izlaske ima da sarajevo i bihac uvedu policijski sat.... Neka im je Bog na pomoći
Navodno oni mogu da rade šta hoće!Štiti ih UNHCR i IOM i šta god da naprave,samo ih puste poslije par sati.Tek ćemo da nastradamo...