Komentari (359)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos nam samo trebaju ovi. Sve ekonomske izbjeglice. Nije ni mod nas dobro u zemlji pa se prijavimo na poslove regularno predamo pasos a ne idemo i ne kukamo od drzave do drzave da nam se pomaze.
Uvodnici demokratije su syebali sve te drzave a neke i sad yebu. Mnogi nasi su bjezeci ispred srpskog noza pobjegli u austriju, njemacku, australiju...a i kod nas je uzrok odlaska isto agresivni rat koji nam je sve unistio i unazadio nas sto godina kai i njih.
@Rienzi* Nek ih primaju njivi Arapi tamo, nisu oni za Evrope neradnivi i lezihljebovici. Nasi koji su isli nisu pravili probleme nisu bili ilegalci i teroristi. Nasi gdje god da su u svijetu dokazali su se. Pogledaj njemacka istrazivanja koliko im treba da se ovi asimiliraju u drustvo. Ako ti se svidjaju vodi ih sebi kuci.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Izbjeglice??? Sve muskarci, pa ko brani ili ratuje tamo uopste??? Zene, djeca, starci ili sta?? Ovde na slici IZBJEGLICE nema!!!
Čuj pomogli im BH EGIPČANI hahahahahahahahahaha
Treba im pomoći u svakom pogledu.
Nisu oni ni gladni ni žedni, ja se sjećam dobro 1992 krenuli busem za Hrvatsku gladni,žedni bosi u nekom tunelu na teritoriji koju su s jedne strane držali hrvati s druge bosanski srbi pa nas izveli sve iz autobusa da streljaju (bosanski srbi) eh to je bila patnja i tuga i to urezano bilo i ostalo sjećanje ovi više turistički borave .
I opet su gradjani ti koji najvise pomazu. Svaka cast.
@shefica1 Ma njima sto vise pomazes vise dolaze i vise se kote.
Ne znam jeste li svjesni koliko idiotizma i zla pokazujete pišući ovakve komentare. Ako ljudima ne možete ili ne želite pomoći, prođite ih se.
Na slici mozemo vidjeti samo zene i djecu. Pa cemo se za par godina pitati sta nam bi? :)
Imaju li uvjerenje o kretanju, potvrdu o nekaznjavanju, prijavnicu mjesta boravka, jesu li vakcinisani...
čudi me da ih braća u saudiji, emiratima ili kataru ne ugoste i daju im poslove, svakako imaju love na bacanje. Baš čudno što ih neče, a braća po vjeri i bogatiji od zapada.
Jedni dolaze, a drugi odlaze.. Svakako se Bosna polako prazni, ljudi odlaze svaki dan... Zemlju ce se naseliti sa novim ljudima..Sto da stoji prazna?!!!
Ko god moze pomoci im se treba
Bolje vam je bjezite dalje ni ovdje nije sjajno.
Iskreno se nadam da ce se nesto poduzeti po ovom pitanju
Vidjećete za 30-50 godina, već milion!
pakistanaca 400 miliona, svaki po 20toro djece...gje ce nego u bosnu da se snadju a onda pocnu dovlaciti familije itd
Njemacka vas zeljna jedva ceka da im dodjete :D
Sutra če nekome silovat sestru ili kčerku, ili opljačkat nešto. Treba ovo sve nabit nogom dok nije kasno
djukac usrani.