Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imali neko zainteresovan od zenskih za sklapanje braka stvarnog ili fiktivnog za novac,nebitno,samo da se iščupam odavde tako vam Boga! Ko Boga molim ako neko zna nekoga po tom pitanju da bi mi izaso u susret neka javi! Imam 25 godina,lijep,zgodan,skolovan,fin... Hvala vam velika!
imigrirao bih i ja samo da me hoće kakva ...
samo 36? ja mislio bar 360, a možda i 3600
hrvat,zasto te sramota sto si mujo hihihihihi
pametni ljudi snasli se :)))
@bosanceros..........Y.e.b.e.m-- li ti seju ...pa nek josh jednog takvog ti rodi a shta velish.!
bosanceros, aj mislio Srbi idu za Bugarsku trazit azil.
....Srce moje za PAPIRE tvoje :) hahah
enese,neka ti b abo posudi pare i kupi u arabiji neku od 12 godina,moze doci na kamili sa onim vasim bosnjakom sto je odjahao hihihihi
-Jelin to nesto cudno nije...., i prije je toga bilo ,josh od izgona iz Njemacke -1997-dme se to praktikuje........borba za zivot ..kad u Bosni ga nema -zalosno....!
ahaaa, malo morgen..ja licno znam desetero koji su se tako iscupali odavde i ostali u njemackoj. 80% nasih je tamo tako i dobilo boravak. al nas sramote, stoka primitivna! zato smo svi mi posteni u isti kos baceni kad odemo zbog studija i usavrsavanja.
Enese imam ja rodicu..malo je starija..zivi u njemackoj i ima 32 god..izuzetna osoba..nista joj ne fali niti ima neku burnu proslost iza sebe..razlog sto je sama jeste da nije naisla na osobu koja joj odgovara..ja se ne šalim..pa ako si za ..javi
kod turaka treba dodati najmanje jednu nulu jos.to je 1% sto oni otkriju i dokazu.
ako su im dobre p**** to je super, ako se dobro zegaju,dobro je njima onda
sve nase bosnje ne vole mrsku evropu,nego gdje ima podatak koliko ih je otislo u bratske islamske zemlje?? hihihihi
ovo je obicno bacanje para poreskih obveznika, jer su brojevi totalno zanemarljivi. broj brakova iz interesa u odnosu na broj imigranata je neznatan. uostalom moglo bi se raspravljati koliko je danasnjih brakova koji nisu iz nekog interesa.