Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko su oni propali da ih nece ni Srbija ni BiH dvije najnazadnije zemlje Evrope.
treba ih poslati u Pederaciju
Jadni ljudi sta njih sve doceka na toj borbi za boljim zivotom. Nedavno sam imala priliku cuti od jedne porodice vec 3 godine kkao su napustili svoju kucu, posto nemaju novca sve sporije ide
Murate, Šabane, ne diži branu!
Pustite ljude da se kupaju.Cim neko zaroni misle davi se,a oni se takmice ko ce preplivati Drinu.I nasi politicari sada koriste priliku na dodatno bogacenje o ovoh jadnika.Zapad nije ni svjestan kome salje pare..🤑🤑🤑🤑
Ne šaljite te napaćene ljude u Srbiju nego budite humani i te ljude spojite sa njihovim najbližima u Bihaću.
mislim da se radi o našoj braci,to su muslimani a nisu šije,sunnije kao i mi,zašto bracu da vrate u serbiju koja nikako ne voli muslimane,sve do jednog treba da prijedju do nas bošnja,al eto,i oni nece nama,hoce kršcanima u evropu,zbog čega,šta ih tjera tam?
Trebalo bi napuniti akumulaciona jezera, pa onda pustiti vodu da odnese ova g..o.v.n.a
Kako nismo uspjeli 1992. godine da ovako odbacimo invaziju potpuno iste arapsko-anatolske genetike? Patriotska Liga i Teritorijalna odbrana su potpuno zakazali. Čim vidiš garu na Drini, nije bitno Đikan, Pakistanac ili Afganistanac, odmah reaguj i vračaj u Smederevski sandžak!
Mescini da ste bas u tim dijelovima najvise po guzici dobili
@lep je džigi Ma nadrapalo je tu 45.000 gara iz Smederevskog sandžaka, ali nismo imali municije da vratimo azijate nazad u Afganistan i Pakistan. Ma jbo rat, Dodik je dosta efikasniji i od PL, TO, Armije BiH i HV zajedno. Iselio je skoro 400.000 gara, pojačao negativni prirodni priraštaj na -6.000, nema više prvačića, MMF ubi kamatama... Ne bismo to uspjeli sa 7 korpusa tako brzo kao Dodik.
Da ih hoce Drina do Crnogmora dobaciti....
Oštra slika ko da su snimali flašom od pive.
@sezam.susam slikali digitronom