Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahmed se dobro uklopio u Bosni😂
Veslačka reprezentacija Egipta na pripremama za Olimpijske igre u Japanu. Menadžer Duraković i glavni trener Bakrač zadovoljni su uslovima i vodostajem, a kondicioni trener Ahmed Ghabir Mahmud Fethallah kaže da su u potpunosti ispunili plan na putu Grčka-BiH. Posebnu zahvalnost iskazali su MUP-u RS na velikodušnom sponzoriranju smještaja i ishrane za cijelu ekipu.
Preko vode do slobode!
Umjesto da ih nagradimo i podupremo njihov rad, mi kažnjavamo ljude koji nas rješavaju belaja.
Samo na ovaj način se može spriječiti da ne koriste više rutu preko BiH. Neka idu na njemačku ambasadu po vizu kao i svi građani BiH.
najveci domet sudstva i tuzilastva su krijumcari migranata, sitni dileri droge, kradljivci par metara drva i stare nene sto prodaju po coskovima pijaca...nemas kud dalje
Jedva sam dosao do mobitela koliko me pece shupak od kharanja, znam da ste se brinuli gdje sam, samo da vam se javim da sam dobro i ja i Omer
umjesto da zažmiri na ovakve stvari i otarasi se migranata nasa zemlja se bori da ih zadrzi
Zašto samo u federaciji radimo kampove za migrante? Zašto gospodo zašto
Bošnje više nemaju šta izgubiti. Hvala Bakire za sve