Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TJERAJTE BAGRU IZ BIH!!! HOCEMO SIGURNU DRZAVU!
Sta temreba da ovi izgrednici i predstupnici urade da ih se tako pocne trerirat.... Da nedaj boze pocnu napostaovat djevojke. Dosegli su vrhunac gdje i se po svaku cjenu bez postede treba protjerat iz nase zemlje.. Ovo drustvo nije imalo ovolikio nasilja posle rata niti u jednom obliku!!
@BolaBolaBola sto provociras narod redovno na razlicite teme.!! Al ja znam da ti tako ne msilis
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Stiglo hladno vrijeme, narod im ne daje pare kao prije, sve su nervozniji. Bit ce jos puno ovakvih vijesti.
@KURCIC2004TE Pa sklonite ih vise u kampove. Hocemo li morati uvesti narodne patrole???
@KURCIC2004TE dzaba pisemo. Za par sati ce nestati clanak i to je to. Vidimo se sutra kad bude nova vijest o divljanju migranata. Evo ubili su momka i sta bijase na kraju? Nista. Prepusteni smo sami sebi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gdje bolan djevojka dobro! Traumu ima. Sva isfurana, sjebana i još pišete laži..!!! Ima posjekotinu 10 cm. Sva izbezumljena. I nije pokušaj već ponavljam, drsko razbojništvo glupani od klix-a! Oteli su joj mobitel i još je posjekli nožem a na poćetku ste pisali da je krađa. Znate li vi razliku između krađe i razbojništva?! Ne ne znate. A ovo je DRUMSKO RAZBOJNIŠTVO NA NAROĆITO OPASAN I DRZAK NAČIN !
Građani kada primjetite migranta da šeta gradom nazovite policiju neka ih odvedu! Oni nemaju šta da rade u gradu. Nisu turisti!
Istrazite novu kriptovalutu Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, besplatno. Vec postoje internet marketi i barovi uvode placanje s Pi valutom koju vas mobitel skine klikom dnevno. U mjenjacnicama se iscekuje pocetkom 2021. Provjerite sve informacije u nasem chatu u app. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko trg.play ili linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion).
Lazeteeeee , ja sam napadnuta i povrijedjena ... niko jos nije uhapsen .. citava vijest vam je lazna i slobodno ocekujte tuzbu! sram vas bilo!
Koliko je telefona oteto uz noževe u Sarajevu a da o tome niko nije pisao. Ne opravdavam samo kažem
kicmu mu prelomit i to je to nece on vise nikog probat opljackat treba se ova nasa poliija malo ugledat na hrvacku gazi govna lopovska
djecu nam napadaju
Hoće li Selmo Cinotić dati ostavku iži će se sexy odnositi sa migrantima ili čeka da narod po..z. di
dok nepocnete tuci ih gdje ih vidite necete biti sigurni od njih.
afroazijskog porijekla? da nije jala brat, ili buba koreli, ili vec neki slican novo-bosnjak-sisac-crijeva-brada-torbica-trbusina-obrve
Ma neće braća, oni su tu samo onako...
Umjesto da ih se pohapsi, pozatvara i deportuje, sexy Selmo najavljuje otvaranje novih konqka za ovu gerilu. Bosnjaci nije pet do 12, nego 12 i frtqlj, da se samoorganizujemo i odbranimo ono sto je nqtopljeno sehitskom krvlju. Zapamtite nema pomoci od truhle Sda i tzv iz.
Policija više štiti ove ISIL-ovce nego državljane BiH. Samozaštita je jedini način. Agresija prema ISIL-ovcima je put.
Ovo nisu migranti, ovo je poražena vojska ISIL-a.
Samo protjeran migrant je dobar migrant!