Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ti je sudbina? Gdje si se rodio, gdje si zivio, cemu si tezio, i gdje si zavrsio?
ako će mu mati grob naći. muslimani, prava ste stoka. vama se nije ni čuditi, vi groblja ni svojih najmilijih nikad ne obilazite.kao da ste pseto zakopali. btw. valjda ste mu bar otisak prsta uzeli.
Niko nezna koje je vjere bio ali RS predpostavlja i nece da ga ukopa mora idlamska zajednica, ovima treba 10 dana da to urade.... gdje mi zivimo pakistan je Amerika
Tuga. Njegovi sigurno i ne znaju ni gdje je ni sta j e. Mozete li zamisliti nekog svog ko je krenuo za boljim zivotom i negdje u vukoyebini nastrado i ukopan u nekoj zabiti daleko od svojih. Svi smo Allahovi i njemu se vracamo :)
Presjece me oca mi, ja mislio Fahrudin ( SCEPO) Radoncic
Kradoncic moze jedino u jakuziju da izvrne.
e moj jarane rahmet ti duši.. laknulo ti je. tuga golema prešao si toliki put od metaka i mina da bi kod nas preselio.. vjeruj nidta propustio nisi. nasi stari svaki dan mole da se razrahate kao ti da odu na vjecni pocinak. jer svaki dan im je ko smrt jer imaju 2 marke da zive ako i toliko. nemaju zivota bolje zivotinjee u sumi zive. ne bi ti ni ovdje nista bolje bilo. rahmet ti duši i od mrne fatiha šta god ti bio musliman katolik ili pravoslavac. bitno je to da si bio čovjek.
toliko zivota izgubljeno a tamo dje hoce niko i nece !! Nema dana u njemackoj bez nasilja od ovi arapa jucer bitka danas opet 14 godi. djevojka silovana i ubijena od dvojice !! Pa nisu njemaci ludi sve ove arape ce oni vratiti
Ćudo ga nije amor begenis'o za Potoćare 11 jula?!
samo se kod nas moze prvo utvrditi vjera prije identiteta..
Mislio si do Njemačke,a u Bosni zaglavio.
ako će mu mati grob naći. muslimani, prava ste stoka. vama se nije ni čuditi, vi groblja ni svojih najmilijih nikad ne obilazite.kao da ste pseto zakopali. btw. valjda ste mu bar otisak prsta uzeli.
Ovo je buducnost svakog migranta
Ta buducnost migranata ce biti mnogo ubrzana na prostoru BiH
O ovakim slucajevima treba napraviti adekvatnu dokumentaciju ... Neko ce ga traziti.Ima nekoga u to sam siguran 100%.
Kakva je nesreća zadesila ove ljude
@Balea1987 ...Đikane,eskadrile Hordi Zla i njihovi F16 avioni su opustošili njihove domove...pa kuda će nego u Europu!
lako će mu mati grob naći. muslimani, prava ste stoka. vama se nije ni čuditi, vi groblja ni svojih najmilijih nikad ne obilazite.kao da ste pseto zakopali. btw. valjda ste mu bar otisak prsta uzeli.
@nfg U islamu je zabranjeno glorificirati grobove i mrtve. Isto je i u kršćanstvu, s tim da je kršćanstvo liberalnije, pa onda dođeš do tog nivoa Vlaha u istočnoj Srbiji koji u svojim grobljima maltene prave kuće i stanove za mrtve. Od vjere su napravili kult, što je pogubno za jednu denominaciju. Kužiš?
@Kurton12 ...ostavljaju pogaču i polovku rakije na grobu....cccc!
Pa zar se nije moglo vidjeti efendija jeli nasdtradali osunecen ili nije pa da se zna jeli muslim ili nije.Nisu mu valjda ribe odmah pojelu cunu
Haman da je najbolje bilo da je efendija rekao da to nije njegov problem. Imaju forenzičari pa komunalci pa...šta se on tu nešto trpa. Jelde?
ovi muslimani svi nn?
mislim da ste vi cetnici veoma zasluzili da vas se sahranjuje u masovne grobnice. ko zna,kolo srece se okrece :D
@DrVejsilHetjimitj ..bit ce toga sigurno...cini se nece se zabaviti....:)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)