Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha moj micko ta prica vise ne prolazi,na tu foru ces dobiti malo glasova.Al da ti pravo kazem ko te j....
mico moj te sprico...servisiraj traktor ako mislis pravit veliku srbiju...
Mićo i slični će u slučaju belaja ispalit se za Beograd a sirotinja će ginut za te iste duduke koji su im počeli ispirati mozak šupljim ideologijama prije 150 godina otprilike.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pričajte vi šta hoćete. Nekada su našeg Miću zvali Mićo trećina jer si morao od svakog posla sa opštino njemu dati trećinu. Sad se druži sa Dodikom a ovaj je njemu dao pola mandata pa će neko iz SNSD-a drugu polovinu. Znači Mićo je sada Mićo polovina
Za ljude iz FBiH je potreban pasos a za one iz RS-a ne treba jer velika vecina ima drzavljanstvo Srbije.To je susta realnost.
Kako su vam braca u Srbiji granicu zatvorila zbog Korone. Pa vam jos poslali izdasnu pomoc u kvascu.
Srbija matica ??joj guslara retardiranih !🐒🐒🐒🐏🐏🐏🐒🐒🐒🐏🐏🙃
Mozemo se mi smijati i sprdati sa Dodikom, ali na ovom primjeru Micica je dokazao da je mocan politicar i spekulant. Jednim udarcem je razbio zadnji jak bastion Sds-a i makar posle 2 godine ce zavladati Semberijom, isto to je ucinio i u Doboju i samo mu je Bn bila trn u oku.Nadam se samo da su iole "normalni" ljudi prozreli sve ove gnusne foteljdzije i da ce im stati u kraj i dati glasove nekoj novoj opoziciji, znam bajka je ali ponekad se i cuda desavaju.
Ja ne mogu vjerovati da ovi idioti i dan dan iste bajke pricaju u vezi sa granicom na drini i da ovce biraci jos uvjek padaju na te fore,halo bolan granica od armiranog betona nemoze je srusiti ni Nato
Koliko para ti je dodik dao da promjenis pricu
Ni Micic ne vjeruje u ono šta izjavljuje ali jak je zov Srbije i valja ga slijedit i prihvatit pa i po cijenu gubitka
Cilj je samo jedan, a to je uvaliti se u fotelju i biti na dubokim drzavnim jaslama zajedno sa ostalom bratijom. A blentavi i izvarani narod nikako to da skonta da su svi oni jedni te isti sibicari od zanata na sve 3 strane. Da je Srbija jaka ko Njemacka recimo ili da je Merkelovica tu na vlasti, hajde to bi moglo i nekako proci, ali obecavati Vucica iz cije drzave sve normalno pobjeze je idiotizam.
Republika srpska realno nije ni uopste drzava, fino je sanjati. Previse ste pokvareni, granica je na Drini. Trljajte malo oci
I pored njegove kao načelnika sto se tiče povjerenja i podrške gradzana Bijeljine sa pristankom na Dodikove ponude pokazao je sasvim drugo i pravo lice
"nova stranka" stara nacionalisticka prica, a ne kontaju ovi da ne mogu protiv dodika sa njehovom politikom. 🤣
Barijera će biti u vidu granice ,pa ti prdi koliko hočeš svetosavac bosanski.Idi kupus sadi i paprike, mani se politike.
a cuj imena mico micic ko da je iz pjesme mice trofrtaljke
Cilj nove stranke je da Mići zvanom "Mića Trećina" omogući da po svaku cijenu zadrži svoj teško stečeni nadimak.
mora da mu je lepi mica rod .....