Ministarstvo komunikacija i prometa
0
"Mi ne možemo dodjeljivati poštanski kod"
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
se svode na vrijedjanje. Pa vi jednu prosto prosirenu recenicu neznate sastavit. Nigdje argumenata. Sa vama necemo nista zajednicko, daleko vam lijepa kuca.
KAKVA JE SAMO VASA LOSA PERCEPCIJA.E VI MUSLIMANI MUHAMEDANCI NEKOG KRITIKUJETE,NAS PRAVOSLAVNE I KATOLIKE.AJOOOOJ BOZE PA CUJES LI OTPAD OD NAJGORIH PREDAKA IZ OBA NARODA OKO VAS ,KOJI SE SKUPIO OKO SKUTA AZIJATA NASAO DA PRICA O DRUGIMA. EEEEEEE MUHAMEDANCI NAJGORI OD NAJGORIH,POTYRAD!.STRASNO!
Koliko Vas koji ste i komentarisali ali i procitali ovaj tekst zna uopste sta je taj famozni kod koji je dodjeljen postama RS-a? A iskren da budem, malo i mediji zabusavaju, nikome nisu objasnili kako treba sta je taj kod, ko ima pravo da ga dobije, zasto u stvari uopste treba. A vidim da se u tekstu spominje i nekakva Agencija za poste, pa jel ti ljudi nesto rade? Koji im je posao? Koliko su nasih para potrosili?
kakve veze ima kod sa ustavnim promjenama, nesto ne kontam.
Ko nam sve vodi drzavu (banda nesposobnjakovivca) pa ovo je da covjek posjedi.Dobro je da vec odavno nismo otisli u PM.
Dragi moji ministrici kad cete izvaditi glavu iz pjeska?? Dali mislite da je za vas posao dovoljno samo zvanje na papiru sa kojim znate lijepo da masete po drzavi? a raditi taj posao??Ili ste pak placeni da raz,j.ebete ovu nasu BiH? Po nacinu vaseg ponasanja je bih rekao da je ovo zadnje u pitanju!?? Mnogo ste mi sumnjivi
Samo spavajte s.mradovi jedni.Normalno da ce vam sve uzeti kad ni k.u.r*** da mrdnete i obavljate posao za koji ste bogami dobro placeni.Samo cekate plate dzebelebarite dok G.enocidna radi svoj posao,pa ste onda iznenadjeni sto su dobili ovo ono a vi ostali bez ovog onog.Bando neradnicka mrdnite g.u**** malo i radite ono za sta vas placamo a necekajte da stranci odrade posao za vas jer oni nisu placeni da rade vas posao.Samo znate da cmizdrite bando neradnicka fuj
hehe... RS ima postanski kod... A jos imaju BH pasos. xD
Ministarstvo prometa i komunikacija BiH, će se stoga obratiti Svjetskoj poštanskoj uniji i zatražiti opširnije obrazloženje donesene odluke. , Cemu i zasto traziti to ,opsirnije\' obrazlozenje donesene odluke, i sta sa tim obrazlozenjem? Obrazlozit ce oni naj ljepse i to na finom papirui na nekoliko stranica A4 da vam lijepo stoji u vetrini kao ukras! Cemu ovaj demagoski potez i izjava za javnost, bacate pijesak narodu u oci? dragi nasi ministri , vama trteba uletit sa kalasima i pobit vas , jednostavno!
Šta je sarajelijice, krivo vam kad ne možete sve kontrolisat! hahahaha
Hrvati imaju kod i niste se bunili ni u medijima nigde .. a sad kad Srbi dobiju kod odma se bunite
da nebude po onoj nardnoj KO SE ZADNJI SMIJE NAJSLADZE SE SMIJE
Za ORTODOXNE TURKE
Sjajno kako ima pravoseljaka i skutora na ovom sajtu!
Ovo je jedna od naj bolji recenica: \"Međutim, sjednica Kolegija Zastupničkog doma do danas nije održana zbog problema oko uspostave vlasti.\" Nema vlasti, nema drzave. Btw, RS ima vladu, ceka se BiH. Hahahaha