Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Piše Novinar Klixa Goran Dakić koji poštuje Karadžića, mrzi Sarajevo i njegov “neliberalni obični puk”!Na Facebook profilu Gorana Dakića bestidno stoje velikosrpski stihovi u kojima se iskazuje mržnja prema Sarajevu: “O, Bože, koliko sam zamrzeo Sarajevo, lepi grad nad kojim se prolećno nebo nesigurno klima, bolesnik koji širi nesnošljiv smrad govori poslednju želju: smrt Srbima. Nikada neću zaboraviti Sarajevo, zimsku bajku i njen kraj u krvi martovskih svatova, rahitične starce koji psuju srpsku majku…! Novinar Klixa prenosi i stihove koji za poruku imaju da Radovan Karadžić ne može biti uhapšen, da on živi u mnogim njegovim poštovaocima: “Oj, Evropo, gomilo gova*a, čuj šta veli poeta usmeni: ti uhvati lažnog Radovana, onaj pravi krije se u meni.”
Kako bolan nećeš kumu poslove davat ...? ? ? ? ? ?
KLIX NEMA SMISLA DA ISKLJUCUJETE KOMENTARE NA POJEDINE VIJESTI LJUDI HOCE DA SE IZJASNE IZJASNIT CE SE NAROD NEBITNO NA KOJOJ VIJESTI EVO ISKLJUCILI STE KOMENTARE O NAPADU U DALLASU ZATO STO RETARDIRANI IDIOTI SE NATJECU U OGOVARANJU POSLANIKA MUHAMEDA I TAKMICENJE U CRTANJU KARIKATURA PA KAKAV JE TO BOLESTAN SVIJET GDJE TO SVE VODI KOJI JE CILJ SVEGA TOG ZNAM SAMO DA JE VJERA SVE JACA I JACA DOK SE TAKVI IDIOTI KOTE
klix..postavili ste ovu sliku..i M grad / B luka..rakoh da nisam nešto prespavao
Kad trovači djece mogu raditi ovo je sve ostalo smiješno...
Tako fino posluju da su na crnoj listi Africke razvojne banke :D
Zahvaljujuci nasem Baketu mi u Federaciji jedemo "zlatnim kasikama"....,ma prosto me sramota kako dobro zivimo...