Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije u hedijama efendija. Hedije su nas otudjile jefnih od drugih. Moze se popiti kafa, kahva, kava i popricati ljudski bez hedija. Niko vise nikom ne ide, nema za hljeba a kamoli hedija
@Bombonica2305 tako je
penicilin za nacionaliste: i.imgur.com/lho1JRA.png
E moj efendija ja svaku dan pijem jedem sama pa danas i za Bajram a puna kuca djece snaha ni da kaze uranila a kamili dami Bajram cestita sin ti sve vidi suti obidju sve njene a samnom ni da popricaju mada im cinim sve da im zivot olaksam da sa u njihovom e snaha bime davno izbacila a ha sutim i sve prepustam Dragom Allahu koji mije svjedok da istinu pisem dosta toga mi loseg radi a ja samo sutim trpim mada sam teze bolesna sama o sebi brigu vodim ne krivim je kriv je s i n
Bajram serif mubarek olsun i tebi efendija. Vrijedi te slusati. Ako Bog da ocekujemo kandidaturu i za reisa. Takvih nam treba.
Nema hedija za Bajram. Ima samo djeci para i to je to. Necemo u komercijalu. Hedija je pamet tj. poklon od Boga u kojoj svakodnevo uzivamo pa zato ista rijec predstavlja i «pravi put». Svi hoce neke svoje zakone i obicaje da namecu i uvode. Ta mi je nova religija dosadna. 👳
Treba imati postovanje prema svima. I prema onoj ptici na grani i onoj ribi u vodi.
Uredan je Muftija Dizdarevic
"Ponekad pozelim da su sve religije potonule na dno mora" Kemal Ataturk
Kad ce vise doci vrijeme da nam ne treba posrednik u vjeri, da vaz vise stane, osim onaj koji zbori striktno religiji..
Kao prvo, "bajram banka" je simbol proslosti i karakteristicna je za nazadna i siromasna drustva. Umjesto da se radi da na stvaranju naprednog i bogatog drustva, hodza nam sad prosipa suplju i o zenama koje su, pazi sad, "pripremanjem hrane i uređivanjem doma bdjele nad našim doživljajem ramazana". Ma nemoj, jel ti mozda i oprala smrdljive noge efendijo?! Ljudi hvatajte posljednji voz za 21 vijek i manite se ovih gluposti oko religije!!!
Ne mozemo se snaci medju clancima kako ste izbacili «najnovije»! Ja jos pravio statistike i sad ste mi klixovci sve pobrkali. Gori ste od Kolinde!
👳 Znaru mu ova slika. Trebao se sebi za hediju opet uslikati.
Ovaj bi majku sjeo na seciju da otvara hedije, a zenu u kuhinju da sjecka meso za pite. Gdje je on u svemu tom? 😒
Kada ce na u tzv multikulti sarajevu biti ovoliko clanaka i za druge praznike?
Malo mu ova zadnja recenica pokvari govor. Znaci treba da poklanjamo jer znamo da cemo nesto dobiti zauzvrat? 😒 Ja za Bajram nikom nista ne poklanjam jedino ako nesto udijelim. Sve uvode neke pokloncice, ispasce na kraju Bozic. Jedan Bozic nam je vec dosta.
a sto voli efendija pametovati
Po njuški mu se vidi da je Hegela i Kanta citao😂😂😂🤣🤣🤣
De se malo nasmiji dragi efendija.