Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rijetko antipatičan i arogantan lik ovaj muftija ne znam po kojem kriterijumu ga neko izabrao na to mjesto, to govori više o onome ko ga je izabrao. Samo se pitam da nije čestitih i vrijednih imama kojem klincu bi svirali ovakvi likovi kao ovah muftija, Reis Kavazović je potrošio sav ugled kroz postavljanja ljudi na mjesta za koje nisu kompetentni
Jel to vazi i za ovu bracu izbjeglice sto batinjaju djecu i starce
Svako ima svoj put, a on moze ali i ne mora biti zajednicki 😒
mevlud mom pra,pra djedi Stjepanu Kosaci rahmet mu dusi!
Imamo jedinstven put u propast
Novotarija koja je dobila dodatke radi ubiranja novca!
Otvorenje Aladza dzamije je namjerno nastimano na danasnji dan da bi se umanjio znacaj manifestacije u Blagaju iako se datum odrzavanja mevluda u Blagaju zna vec decenijama.
Meni je zao sto sam rodjen u BiH i sto su mi sugradjani ovako zatucani, zasto nisam rodjen u Holandiji ili Norveskoj da se radujem otvaranju neke IT firme ili Auto tvornice jako bitnim stvarima u zivotu.
@JahacMagle2019 Pa otvaraju se i IT firme na svakom cosku. Idi pa slavi ziv bio.
ne znam zasto je problem da je neko religiozan i to pokazuje. to ga ne sprjecava da bude uspjesan na bilo kojem drugom polju
Hodža u zikri, heroin loš i nikakav 🤣
@GospodinRatko.rs Hoce ti imenjaka da pusti malo na odsustvo iz AGA,pederi lobirali za njega.