Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam samo cekao tramvaj sa kalasem.....
da je izrafalo zgradu Gras-a umjesto zatvora bi dobio 6-aprilsku nagradu
tipican primjer muis/limaan zostao neborazovan siromasan ..sve ono kako treba i dolikuje ..dok je ovakvih nema problema..problem je kada dodju na vlast pozderac i komunisti pa potjeraju mus/limane u skolu .. rs podrzava sve ve,habije i ovakve spodobe.. oni su jedini koji na duze staze mogu da nam daju nezavisnost ..
bosna je samo na 24% bosnjacka hehehehe samo da i oni jos to shvate... jos nisu skontali da nema nista od zlatnih kasika sporo pale...
BiH na listi terorističkih zemalja u igrici \"Medal of Honor: Warfighter\" http://www.klix.ba/vijes ti/bih/bih-na-listi-terorist ickih-zemalja-u-igrici-medal -of-honor-warfighter/1204230 15 I ne samo to.. Snajpersko gađanje po Sarajevu tema je video-igrice “Ghost Warrior 2” koja treba da se pojavi u avgustu kao nastavak jedne od najpopularnijih video igrica. http://www.youtube.com/w atch?feature=player_embedded &v=Ob10NqVORyg#! Bosnjaci kontate li vi ove natuknice? Vidite li kako sam vas \"fino\" promovisao po svijetu i kako nas sad vide? Mislite li da je ovo bezveze ili uvod u nesto ozbiljno? Posljedice kada te ovako vide na zapadu su vise nego OZBILJNE a sad se vi nastavite za[3ebavati.
Možeš ti negirati Mevlide koliko god hoćeš, ali cijeli je svijet gledao tvoj cirkus. Svima je jasno da si ti samo pijun (kao i mnogi drugi) u rukama novopečenih daija i šejhova koji svojim radom samo nanose štetu islamu i muslimanima. Imat ćeš 20-tak godina da dobro razmisliš o svojim djelima.
bosna je samo na 24% bosnjacka hehehehe
ZNAO SAM hhehee..Ja,Bosnjak,SJ.EBACU VAS-KOMPLETNO I GENERALNO!Bili,samozvani,\"SRBI\",\"HRVATI\",\"ALBANCI\"...jer JA-BOSNJAK Sam IZVORNI Vlastnik i Naslijednik Bosnjacke BOSNE I HERCEGOVINE!M.UTAVCI...samo-Step By Step..Ostaje vam samo lavez Pasa u Daljini..i Karavane.:))
Kratkopantalonas, zao mi je, ali ti si skroz pukao. Na cemu si ti? :-)))
JA OPET ZELIM BITI SRBIN Ali Nema meni spasa dok ima i poslednjag Bosnjaka-NEMA!! PRIZNAJEM DA SMO SVI MI- PORIJEKLOM \"SRBI\"!SVI SMO MI POSTALI T.ERORISTI U IME ODBACIVANJA \"SRPSTVA\" i Dokazivanja Bosnjastva!!! Pa..Braco Moja \"Srpska\"..Zasto Nas Sad I Vi Odbacujete,Ako Smo SVI SRBI!??U Cemu Je Sad Problem!??? I MEVLID Je Srbin Ali Bosnak!!!
Mevlid \"brani\" Sarajevo?
Ako Kazete,Da Sam Ja-BOSNJAK,Pravi Srbin..onda Svi Koji Se Predstavljate SRBIMA-Automatski ISPADATE iz \"SRPSTVA\"!!Jer,Ja-BOSNJAK,Kao IZVORNI Srbin-NECU Dozvoliti NIKOME \"SRPSTVO\",Ko Me Je U.bijao i K.lao u Ime \"SRPSTVA\"!Znaci-Ko se Proglasi \"SRBINOM\"-Taj NIJE Srbin JER SAM JA-BOSNJAK-IZVORNI SRBIN!Do U Understand-U,Konfuze&Sick M.otherF.ucker!??
-Bosnjaci muslimani ,koji svoje dostojanstvo saginju do noznih prstiju samo zbog golog zivota pate zbog c.e.t.n.i.k.a-,sto im je licemjerna (MZ)....,nagradi u Daytonu na celu sa Amerikom A zasto ,da stane s ratom.!
jesi se zvao jugoslovenom dok zivio u SFRJ?
kasno bosnjaci,morate sihirama probuditi aliju pa neka pljune na svoj potpis,cetiri godine je gledao kako vas cerece i onda fino potpisao podjelu bosne heheheheheh,uradio je aljo svojom efendijskom rukicom sto srpska vojska nije mogla tenkovima i avionima,ostavi on svome sinu pasaluk u amanet a vama srednji prst da izbijete oci hehehehehehe
Pa..Imam Jedno Pitanje : Ko Je Pravi Srbin : Ja Bosnjak,Hrvat,Albanac,Sandzaklija,Bugarin,Madzar,Rusin,Chezsolovak,Rus...Ko Je Pravi,Izvorni,Po Krvi i po Historiji-SRBIN!???
drzava na papiru hehehehehehehehehe