Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma na kojem autoputu??? Kako vas nije stid pricati i pisati... Ono fol A1, ko da imamo A2,3,4,5... A i od ovog imamo samo 100km oko Sarajeva... Ma hajte molim vas..
Ove godine snijeg u Sarajevu nije iznenadio. :) https://www.youtube.com/watch?v=nv7Erx2DB-w
gospodo, prvo treba auto škole i instruktore educirati za voznju autoputem, zatim kandidate obavezno izvesti na autoput da nauče voziti. Oni što voze konstantno lijevom trakom, što stoje i kupe putnike, što se prestrojavaju bez obzira na vozila iza njih, uključuju se na autoput sa 40 km/h i nemaju pojma da se traka za izlaz na autoput treba koristiti do kraja da bi se dovoljno ubrzalo su posebna priča pa tek onda brza voznja.
bafilista pa to bi trebalo uvrstiti kao obaveznu obuku isto kao i voznja po mraku, na ledu itd... Trebali su prvo donijeti zakone pa tek onda pustiti u upotrebu autoput... ocito je da ga vecina koristi za trkanje
Kako na autobahnu na 90% dionica nema ogranicenja a nesreca skoro i nema .. brzina ne ubija ..ubija neoprezan vozac ja sporo ja brzo vozio
Ne razumijem sta je tu tako skupo da bi se dobila razlika izmedju vremena ulaska i izlaska sa autoputa? Evo ja cu vam pomoci gospodo sa samo jednom linijom SQL koda da dobijete razliku u minutama SELECT DATEDIFF(MINUTE,vrijeme_ulaska,vrijeme_izlaska) Nama na cemu a neka vama po kancelarijama i dalje sjede idioti dok ljudi ginu po autoputu.
U Srbiji su vozači pronašli rješenje. Vozi koliko hoće, a onda na benzinskoj popije kaficu,pojede kroasan i taman zadrži se 30-ak minuta i ponovo tako. Na naplatnoj eto ga u prosjeku. Povećali promet na benzinskim. U Hrvatskoj je bolje rješenje presretači i u Srbiji ih ponovo možete sresti na auto putevima. Doduše Hrvatska i Srbija imaju auto put dok mi imamo ovaj ispljuvak.
Vala i klix sere sa ovakvim clancima. Sad ce radi nekolicine debila svi ispastati. I ovo sto stave i ako stave sve ce to preko nasih ledja.
Pa normalno da korumpirana bagra nije ni u kakvoj mogucnosti, nisu sposobni cuvati dvije ovce nacrtane na papiru. Gdje ce imati para za kontrolu i kaznjavanja kad sve pare idu za kupovinu luksuznih auta, na ljubavnice, na ljetovanja, zimovanja, ukratko u njihovu gu.icu. A drzavi i narodu tuki.
Ostala su ista ogranicenja ko u vaktu kad su se juge i stojadini vozili ,de promjenite malo,samo lovu uzimate,Zeleni val nepostoji u Sarajevu još iz mira .
Odmah mi se namece zakljycak, da su i u policiji i u JP Autoceste NESPOSOBNI, jer kazu da su toboze otvoreni za sve prijedloge. Pa VI STE PLACENI ZA PRIJEDLOGE, majku vam nesposobnu. Hocete da vam nOrod daje prijedloge?! Sram vas bilo
Paraa, paraaa dajte nam paraaaaa
Paraa, paraaa dajte nam paraaaaa
A jesu jadni ovo nasi vladajuci,pa nemamo uopce Auto-puta u BiH,a oni bih vec da pljackaju vozace,prvo Auto-put,pa onda place radnicima 1000-2 eura,pa onda razmisljate o kaznama,gamad jedna lopovsko.vladajuca.
Ovo samo ima smisla ako bi vozac zurio da stigne od A do B, ali ako gledamo na vozace koji brzo voze iz ciste volje za brzinom, jos pogotovo na duze staze, gdje nema zurbe, pa ce isti stati na neko odmaraliste, mozda osjedti tu uz sendvic i tocenje goriva, znaci nekih 10-15 minuta, onda ovaj nacin mjerenja necije "brzine" nema osnove da bude temeljit dokaz za bilo sta. Isti vozac ce mozda na distanci od 20km voziti brzo a ostatk puta normalno, uz pauze ispast moze kao da je vozio cak sporije.
ahahahahaaa čuj, neizvodljive!? veoma jednostavno: policijska patrola, sa alfa romeom quadrafoliom, zašteka se ispod nekog nadvožnjaka ili slično, i motri na obesne junfere u das autima...
ili wrx sti
Ja samo vozovima vjerujem.
Prosječna brzina između naplatnih rampi može biti 20 km/h. Juriš 300 na sat jedno 10 km, pa negdje sjedneš na fuka sat-dva, pa opet po gasu. Zaslužuješ i pohvalu za finu vožnju na naplatnoj kućici ;)
Kakvi autoputevi, popravite ceste, u Kalesiji 4ero mrtvih za jedan dan!