Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Balija je to,moj brate,samo daj meni !
Ilidza, pravo olimpijsko naselje. Svi hodaju u trenerkama i niko ne govori Bosanski.. Ž
Fazon ti istruho k'o Juventus.
Cire ti bolji, urbaniji, noviji iz Vojkovica... Il iz Sandzaka ako si kakav cuo kad si bio po kajmak i sir
Naravno da nije dobro generalizirati, ali idiotizam i primitivizam su dvije rijeci koje godinama asociraju na opstinu Ilidza.
Ja se samo pitam šta radi nadležna inspekcija, ovi stubovi tende su postavljeni još prošle godine i niko ništa, ja mogu da razumijem da neko hoće da ima ljetnu baš tu, ali ovo je stvarno sramota. Trebalo je izmjestiti tektronske trake ili ih nikako ne postavljati. Imate situaciju biciklističke staze sa pješačkom stazom koja se proteže od općine Nov igrad do Nedžarića I nije iskorištena situacija da se u pješačkoj stazi stave tektronske trake
Kad ti Memić i SDA život uređuju onda se samo haosu možeš nadati ...???
Ilidžo grade, sta ti papci rade. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
IQ OTIŠO U MINUS
JAO BOSNO MOJA GLUPA PREGLUPA
To mo že samo da se desi samo u opštinama gdje vladaju majmuni i " dokrori" poput MEMIĆA. Đaba, idiot ostaje idiot - Memić je idiot sa doktoratom, to je već nešto!
Kakva Ilidža, to je Sandžakistan.
SDA neimari
Konačno se neko sjetio unijeti malo izazova i avanture u život slijepih osoba.
Nigdje, nigdje ko u Bosni!!
Niko od njih nije mogao vidjet ovakav rasplet situacije
Ilidza nikad ljepsa nikad bolja. Sadrzaja kao u prici. Na sve strane se gradi, ulaze se u infrastrukturu, hoteli, parkovi, poslovne zgrade, stambene zgrade. Stotine.hiljada turista godisnje posjeti Ilidzu. Nije Sarajevo do M. Dvora. Nije Sarajevo cener u pola somuna. Bice Ilidza Amerika za carsijanere ili lezihljebovice.
Nije Ilidza problem jarane, ja volim Ilidzu kao i svaki drugi dio BH. Problem je krkanluk, a ovo sto vidimo na fotografijama je krkanluk.
Ja licno bih volio da je Sarajevo sa 10 opcina kao i prije rata, tako da ja i Ilidzu smatram Sarajevom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne kontam više stvarno o čemu pišete... Pa kad se počne propisno kažnjavati neće biti ni ovakvih, a ni drugih prekršaja i kršenja propisa!
Memicu ti 😜