Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al u septembru 🤣🤣🤣🤣🤣😍🤣🤣🤣😍
Zar još netko želi vakcine...ovi još sa maskama na otvorenom...nekako mi ih žao.
Foodil se samo pocesao po mudima i rekao:"vidimo se juce,stoko."
Joj levata pa do septembra cemo iz sadake dobiti vakcina! Ovo stvarno nisu normalni i cuj ti njihovih zahtjeva joj hljebe ubleha
Jesu bili Halford i Dickinson?
Koji glupani u Srbiji 2/3 građana neće da se vakciniše, u Hrvatskoj 2/3 prosvjetara neće da se vakciniše. Samo naši papci misle da poslije primljene vakcine slijedi raj - a slijedi novi mutant i nova vakcinacija i tako ukrug.
Da se skupimo i sve ijednog politicara na bandere
E čuj septembar...uz ovakave sindikate, vlast i jeste godinama mirna
Znaju ljudi da preko ljeta niko nece ni spomenuti koronu pa zakazali za septembar, novi val, novi soj i one dvije kljucne sedmice. Pametno
S Osmanagic, prorocanstva, koja govore o ovome
Kakav septembar ,samo im se daju rokovi a oni plate slažu jbt ovo više
Treba Vas sada doci na hiljade a ne u septembru ne sad! a pogotovo ne samo radi vakcina! Prava radnika, neisplacene place, otkazi, uhljebistan tj zaposljavanje podobnih, propast industrije i cijelog sistema... suludno je dalje nabrajati.
Jeste im dali rok cuj do septembra,to se treba izvrsiti odma i sad,narod ima prevelik prag tolerancije koji ova djubrad s vrha ne zasluzuju.
Cuj do septembra. Jel septembra ove godine.
Nakovanj je tu, krenuo je čekić, sada se očekuje i srp. Vrijeme je isteklo lopuždarama. Radnici iz realne i poljoprivredne proizvodnje, i poštena intelegencijo, ponovo ( poslije 30 godina) krenulo je vaše vrijeme , a za lopuždare nevrijeme i kijamet. Počistite ovu silu i nepravdu! Mlasi čekamo vas da se probudite i pomognete roditeljima, nanama i dedama, komšijama i prijateljima.
Ovi današnji protesti vise lice na prvo majski KARNVAL nego na proteste...
Svi ovi sto su dosli opet ce glasati za 20 KM za one koji su ih i doveli do prosjackog stapa. A ovi predsjednici sindiksta, pa oni su najveci muljatori rade za vlast, imaju primanja preko 4000 KM, obilaze seminare po Turskoj, Njemackoj i dobru lovu uzmu...
Protesti i Nemiri u Pakistanu ..... Zdravooooo !!!