Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
problemi Srbije, Kosova, Albanije su njihovi problemi, dakle tudji problemi... a bez daljnjeg da su Bosnjaci, Albanci/Kosovari bratski narodi...
Slazem se da se prema Kosovu treba odnositi kao prema svim drigim suverenim drzavama u regionu.
nesvatljivo je da klixbdopusta etno botovima blokadu i skidanje lajkova koji im ne odgovaraju.Jeli to zivimo u periodu birokratizma ili demokracije i 21 stoljecu !?
Kosovo je već odavno priznato kao nezavisna i suverena država. 🇽🇰 To što nepismeni i peksini đikani ne mogu da rezonuju i prihvate svojim malim djelićem mozga, to je njihov problem. Bolje neka se brinu da sklone onog ustauskog pedera i lezbaču sa čelnih političkih pozicija. Čuvajte Sandžak i Vojvodinu, jer oni slijede primjer Kosova!
ovakvi sastanci imaju isti cilj kao zalaganja u predizbornoj kampanji..
Naravno , Kosovo je nezavisna država.
simpatičan ptić...škija..čuj s poštovanjem?ajde!
Jesu li se oni ista dogovorili ili su se samo slikali i zderali na racun naroda?
Kakva je ovo konferencija?Svako nešto svoje priča.
Prema Kosovu imam najvece postovanje, jer je to sveta zemlja i sastavni deo Srbije, toliko imam postovanje da uvek uz Kosovo dodam i Metohija, a ti Meta gledaj Albaniju, nije Kosovo tvoja babovina :)
@VitezIstine u kojoj istoriji je to tako... Samo se ne pozivaj na izmisljenu istoriju. Reci cinjenice