Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baj de vej, sve ti vjerujemo. Ti si strucnjak par excellance.
Mesihovic je sada prvi do Bakira kmetu.
Nema pregledanih!!! A da fakat nema zaraženih to vam ne vjerujem!
T ONO FGR..😂SATRO..😂..SALU NA STRANU..GJE 500 MILIONA MARAKA MESIHOVICU PIJAVICE!?
Ti da kazes danas da je bilo vedro(kao sto je bilo) ne bih ti vjerovao..orvo odgovori borcu armije BiH -Nezaposlenom-bez Borackog dodatka jer imam ispod 57 godina..gdje su pare..500 miliona maraka Mesihovicu babin sine..za sta sam krvario..za tebe?
Šanko samo se ti drži Seke!!!
Kako nema "novih"...jel to znači da ima starih slučajeva?
Nema...al bice InshAllah
@gooUser1584004534 FUJ ..PACOVCINO JEDNA..PAZI STA ZELIS-HOCE SE VRATITI.
aha, bolje reći ne znamo ni za jedan... vozaju se po gradu auta talijanskih tablica, bezbeli sve zdrav, sterilisan i savjestan svijet...
Šanko baš te briga sad si ministar!!!!!
Ovo nešto u stilu.To je još daleko.Nastavite sa životom kao da se ništa ne dešava.A ti ćeš na brodicu kada zagusti.Ja nam ministra i g.... .Ssmo je pitanje sata kada će se pojaviti a frajer hladan ko špricer.U devru je sada kako nabaviti novi auto.Ah ja zaboravio sam.Perite ruke!!
Kako radiš kad nisi kupio auto za krizni štab????????hahahahahahahahahh SDA Samo Daj Auto
Lazes zlato, lazes duso, lazes vjestice!
To rece i sjede u auto kriznog staba.
ti znas ko ti sve po ulicama hoda......nemerete migrante pofatati a kamoli da znate da li je neko zarazen....dok se njih kao zohari mogu sprcati 180 u jednu kucu mozes misliti sa cime su se sve zarazili......ja bi panicila zbog migranata a ne zbog virusa
Njemuni Sebiji bas vjerujem. Klosari odbili ste testirati ljude koji su to trazili nakon povratka iz Italije!
Poduzimaju se mjere ali u k***u. U Begovoj danas na džumi bilo 300 duša najmanje.