Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stara kletva: " Da Bod da te Šanko liječio!".
Šanko nemoj prosipati šuplju. Svi znamo da lopatom uzimate... eto ti si kafanu u Ferhadiji otvorio u toku svog mandata. Možda je otvorena na tuđe ime ali narod zna ;)
savjetnici............. šta to oni savjetuju života vam
Ovog Mesihovica treba odstraniti - ne iz klinike, nego izolovati iz drustva! To je kompletan IDIOT. Jednom me je zapalo da idem kod njega na neki pregled - udjem kod kretena u ordinacuju, on sjedi, zapalio cigaru, cita novine, pije kafu... Pita me sta mi je - a ne dize pogled s novina! Dakle - pogledao me nije, samo mi propisa lijek na recept (od kojeg ima garant proviziju). To je dakle kompletan KRETEN.
Covjeku treba dati sansu!Neka prica ko sta hoce-otac mu je bio fantastican ljekar,sestra mu je veliki profesionalac i postovana je na Pedijatriji sa razlogom!Kao ministar ne znam sta je postigao-ali mu zelim srecu u radu i da digne KCUS i brigu o pacijentima na veci nivo!On moze to,nije on ni malo naivan i glup a i gradska je faca,ako nista neka je konacno neka gradska faca negdje prosla!!Kakav god!
Slazem se
@remzijas Gdje sam rekao da garantuje?Kazem da,za razliku od mnogih,on dolazi iz jedne stare sarajevske ucene i postovane porodice,sa tradicijom.Nema kriminalan dosije i porodica je bogata od prije.Kvalitet je prolazna stvar,zazelio sam mu srecu na novoj poziciji i izrazio radost sto je gradska faca konacno na nekoj jacoj funkciji.A kvalitet mora dokazati!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kada je trebalo da majka obavi pegled u Kliničkom centru Koševo raspitivala sam se kod kog ljekara bi bilo najbolje da to uradi. Nekoliko doktora ali i običnih ljudi su mi rekli: Svjedeno kod koga ALI SAMO NEMOJ KOD MESIHOVIĆA. Velika većina grada zna da li je i koliko sposoban ovaj lik i većina nije da se on pojavljuje jer smatraju da nije dorastao određenim funkcijama (a kada većina misli onda je to tako) ali TO VRH STRANKE NE BENDA, VRHU STRANKE APSOLUTNO NIJE VAŽNO JE LI NEKO POŠTEN, SPOSOBAN, STRUČAN, NE ONI SAMO GLEDAJU SOPSTVENE INTERESE I RODBINSKE VEZE. BLAGO LJUDIMA KOJI SU BLIZU OVE STRANKE I BLAGO NJIHOVOJ RODBINI A NAROD..............KO MARI ZA NAROD, NAROD JE IONAKO STOKA ZA KLANJE I MUČENJE ŠTO SE POKAZUJE PRIMJERIMA IZ DANA U DAN. VELIKA STRANKA SDA, VELIKI DEMOKRATI, VELIKI RODOLJUBI, VELIKI POŠTOVAOCI SVOGA NARODA,--------------STVARNO NE MOGU DALJE OD MUKE I SMIJEHA STARI BOLESNI NEMOĆNI PENZIONERI BUKVALO UMIRU OD GLADI BIJEDE ALI POTPISUJEM DA SE TO NE TIČE SDA
Koji pregled?Vidis ja to odmah vidim kao trolanje,a evo i zasto:prvo Mesihovic je radio na Gastroenterologiji i samo ste tamo mogli doci u susret sa njim.Medjutim,na toj klinici TADA je bio stari profesor Gribajcevic,strucnjak pravi!Dr.Vanis takodje strucnjak!Dr.Gornjakovic isto strucnjak!Ova tri covjeka su najjaci TADA bili u BiH u polju 'Gastroenterologije' i niste imali potrebu ici kod 'Sanke'.Niti ste spomenuli ikog od ovih doktora,niti kliniku uopste-samo 'pljuni Sanku'.Pa cak niste rekli ni zasto ne kod 'Sanke'-ali eto ne! I onda uobicajni nastavak,socijalna prica,koja veze sa njim nema..Da slucajno ne poznajem situaciju mozda bi se i upecao na to trolanje,bez ijednog validnog podatka i cinjenice! Slijedeci put se pripremite malo za zrtvu,da ne naletite opet da placeno pljujete po nekom a nemate osnovne podatke.Sretno ;)
sanko je sdp
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
pokopno preduzece kcus sarajevo
Sanko ministar zdravstva??????Zemljo otvori se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovog Mesihovica treba odstraniti - ne iz klinike, nego izolovati iz drustva! To je kompletan IDIOT. Jednom me je zapalo da idem kod njega na neki pregled - udjem kod kretena u ordinacuju, on sjedi, zapalio cigaru, cita novine, pije kafu... Pita me sta mi je - a ne dize pogled s novina! Dakle - pogledao me nije, samo mi propisa lijek na recept (od kojeg ima garant proviziju). To je dakle kompletan KRETEN.
...haha...on tebe pita šta ti je...i ti mu daš dijagnozu i on tebi "lijek"...e to je slika i prilika našeg zdravstva :-D :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisu došli sa strane eto roda ih donijela....