Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozes li ti Stipe ikako da se kandidujes za visokog predstavnika u BiH, de svi cemo te podrzati.
@TrebinjeNikadJace5 Ovo je istina
@Iskreno100 Rodovnik?! Pričamo o ljudima a ne o konjima... Dakle čovjek je gospodin i pravi promotor mira i građanstva... Boli me qratz za mu je tata iz Indonezije...
Ne priznaje BiH onakvu kakvu ti i dobri bosnjani prizeljkujete. Ko bi je normalan i priznavao.
Velki pozdav Velikom Europskom gospodinu Stipi Mesiću !
S. Mesic. Covjek koji je fasista, bliski saradnik ustasa (postoje snimci na YT po Australiji), po potrebi politicki kameleon. Cesto ima potrebu da se petlja i mjesa u unutrasnje poslove susjednih zemalja, dok o njegovoj sopstvenoj cuti, dok su Srbi u Hrvatskoj gradjani treceg reda, diskriminisani od drzavnih institucija, olajavani od hrvatskih medija i ciljana grupa za pokatolicavanje od strane Katolicke crkve i Hrvatske drzave. NDH zivi kroz Hrvatsku, a S.Mesic je njen dusebriznik i poglavnik.
VELIKI SI GOSPODIN STIPE.DODJI U BIH DA TI DAMO DRŽAVLJANATVO PA ODMAH PREDSJEDNIK,ALI STVARNO A NE OVI UBLEHAŠI I VARALICE.
Ljudina jedan po jedan
Gospodin čovjek i pametan. Sva ka ti čast da nam živiš 100 godina
Po tvom receptu ustaso. Zadatak si izvrsio jugoslavije nema
čo'ek i po
Sve u sridu, jedan je Mesić, ljudska gromada!
Da li moze biti ljudska gromada covjek koji je blisko saradjivao sa ustasama, oraganizovao ih, drzao govore po inostranstvu (postoje snimci na you tube gdje drzi takve govore po Australiji), a na kraju krajeva po nalogu i u saradnji sa istima je rusio Jugoslaviju. Kako ide ona njegova recenica, ispunio sam svoj zadatak, Jugoslavija je srusena.
Dok je on bio na vlasti Hrvatske , čak i mi u Bosni smo napredovali
Više on priznaje BiH, nego ti što si Jugu....separatisto ustaški!!!!
@goggs Tišina muđikane iz fekalistana!!!
Evo najvećeg ustaše koji je tvrdio da je Jasenovac odmaralište uz to pjevajući ustaške pjesme po svjetu.
Pa jaraneeee, I ovo je miješanje u unutrašnje stvari, znaš sused...guraš nos gdje mu nije mjesto...
@Bodyfeat ...Po tvom, kada Mesić komentira dešavanja u BiH to nije mješanje, nego ''objektivno mišljenje'', ali kada komentiraju Plenković ili Kolinda onda je grubo mješanje u unutrašnje stvari... to se jarane zove dvoličnost i licemjerje...
Čedomir Jovanović u srbiji i Stipe Mesić u Hrvatskoj i bili bi na konju svi u ex Yu.
@RatkoJeVeomaBlizu A sad su vam bas super źivotni uslovi kretenu.
Kada hrvatski i srpski zvaničnici umjesto u Mostar i BL, budu dolazili u Sarajevo, onda ćemo ih i ozbiljno shvatiti . Do tad .. Zdraaaaoooo
Neprijatelji Bosne: kompletan HDZ, kompletna RS i Srbija (Vucic, Dodik, Seselj, Kusturica i svi manji priljepci). U Srbiji samo "Zene u crnome" i Cedo Jovanovic, Petar Lukovic su prijatelji Bosne, u Hrvatskoj je to Stipe Mesic. Sve ostalo radi na rusenju BiH. Drzati oci otvorene i raditi na sekularnoj BiH.