Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meron je moron....ovim žrtvama je postavljen spomenik,šta spomenik,spojili su više mijesta zločina,da bi izgledalo kao što izgleda...a sve skupa,nije blizu samim Ahmićima...Latini su za turskog vakta,znali uzeti umrlo dijete,pa ga ispeći i slati Porti u Stambol,da panjkaju kapetane i kapetanije....i neki dan sam čitao o ,,400,, logora za Hrvate,koje je imala ARBiH....ma nemoj....
I ovdje su civili u pitanju gospodine Meron : Za sudbinu brojnih Prozorčna koje su vojnici HVO-a i HV odvodili kao živi štit, do danas se ništa ne zna, a porodice su više izgubile svaku nadu. "Mi još tragamo za 57 nestalih, za koje sumnjamo da ćemo ih ikada naći. Razlog je to što do sada ni jedan ratni zločinac nije procesuiran, niti pred domaćim, niti pred kantonalnim sudom. Porodice su toliko ogorčene, jer svaki dan sretaju zločince koji slobodno šetaju Prozorom" - kazala je Safija Hrinić, predsjednica Udruženja porodica nestalih u Prozoru.
SVA govna koja su cinila ratne zlocine,POGOTOVO nad civilima, treba osuditi na dozivotnu robiju uz teski rad!
Pozdravljamo vaš posjet mjestima stradanja u BiH i nadamo se da ćete tako obići i mjesto stradanja nedužnih civila u Ahmićima.
Ne vjerujem da je zgembo hteo provocirati sa ovim komentarom.
svim zrtvama treba odati pocast ma gdje bile i naravno kazniti pocinitelje..