Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još jedno ismijavanje žrtava ne samo ovih u BiH nego i onih prije, djela njegova govore koliko je ozbiljan i iskren on kao i sud apsurda.
međunarodni sud je običan cirkus, oni da poštuju žrtve genocida ne bi dopuštali da haški osuđenici prave show po sudnici. dobro se zna kako se u takvim situacijama postupa odstranjivanje iz sudnice i nastavak suđenja bez njega. a i ove što osude kao da ih pošalju negdje na plaćeni odmor a ne u zatvor. obična smijurija od suda ne znam kako ima obraza ovaj moron doći u bih.
@ Meron Kao i organizovanje, izvršenje, manipulisanje i ostala propaganda... Riba smrdi od repa