Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaže Fahro bolje da mi isfinansiraš upaljače, letke, majice, balone i pevaljku, vlada će se sastavit' kad-tad, ima fore do 2018.
Uz podrsku cijelog svijeta skoro da nam ne moze biti gore, sta bi tek bilo kad nam stranci ne bi "pomagali"..
AKO JA NEUSPIJEM TENKOVIMA TI IH MERKEL MOJA UNISTI KREDITIMA HITLER
Hrvati će, preko Njemačke, pokušati dobiti treći entitet. Eto, to je suština Njemačkog angažmana u jednoj rečenici.
ove godine S€S dobija moj glas i to Dragan Marinković Maca. Barem će biti zabavno gledati političke emisije. Možda i legalizuju travu i prostituciju pa onda fino napušen karinđaš i smiješ se pred tv-om dok gledaš paralele :D
Posao Angela,posao,posao,hocemo posao.Takvu podrsku dajte ovoj bagri na vlasti!Zemlja u kojoj je zaposlenost skroz losa ne moze ni bit ekonomski uspjesna,a kamoli na bilo kakav drugi nacin.Otkako znam za dnevnik i politiku (a kajem se zbog toga zaista) bacate samo suplju.Proci ce generacija za generacijom bez radnog iskustva,staza,penzije itd,a vi cete i dalje bacat suplju.Nije nikakvo ''klasicno'' kukanje vec samo nasa tuzna realnost,zavrsi skolu ili fax pa biro.Narod ZNA vec otkad,a znate i vi samo se pravite slijepi i gluhi.
Plus jos nesto.....dugi niz godina trujete nacionalnoscu,etnickom pripadnoscu,vjerskim uvjerenjima i opredjeljenju itd.Mladost i nove generacije propadaju zbog toga.Zagasili ste i posljednji pojam vrijednosti ljudskog bica :(
cini mi se da merkel ima za cilj da pomiri zaracene strane u bih, i da je inspiraciju za takvo politicko djelovanje "pokupila" sa Kosova... stalno spominje bih i rijeseno pitanje kosova zahvaljujuci konstruktivnosti srbijanskih politicara u istoj recenici sa bih, i mislim da ona indirektno trazi saradnju srba iz bih, nekog sagovornika kako bi se nastavile integracije i krenulo dalje i u bih. jesam li ja jedini koji ovo "sluti"?
ne bih rekao, jer oni su dobro odigrali ulogu zrtve u tom filmu
Mi vjecito pred nekim izazovom....
I opet ta implementacia i tako u nedogled , a meni vec 40 i kusur godina ....hee jebaiga
angelu za presjednika beiha
Taman kad pristupimo EU, ona će se početi raspadati. Tako da fakat ne vidim razlo zašto se uopšte i truditi. Evo nam slike kod komšija u Hrvatskoj.
Angela dodji da te oprasim ko Semsu.
Du-du-duuu nema nam pomoćiiii, tu-du-du-du-du-du-du-duuuuu.....
Merkel, ako nam ne pomognete, bićemo gola bijeda, a već smo bijeda, samo što nismo gola ...
to ti je ona ista podrska ko od 92 do 95,kad je njemacka i ostatak svijeta mirno gledo kako srbi ubijaju bosnjacku neduznu djecu. hvala tebi merkelova ali dobro znamo ko ste vi i sta ste ,pomozi te vi sebi sami.
...jbg, na kraju se potvrdila teza austrougarskih okupatora, da južni sloveni nisu sposobni imati i upravljati sopstvenom državom...tako da se sada, u malo izmjenjenom obliku i pod drugim nazivima, nastavlja tamo đe je franjo josif stao...
Dovoljno je da vidis kako ih je kao neposlusnu djecu poredala na potrebnu lekciju. Samim pogledom na sve ovo vidis da smo na dnu na EU skali. Sposobni voditi, ali ne dobro i uspjesno. Da ne pricamo da smo bogati "domoljubima" sa dugackim prstima i laznim moralom, moras se prosto upitati "pa od kud izlazite vise!?" Sve vuce na to - kad bi ovi otisli sa vlasti, brzo bi se nasli slicni njima - sa takvim ljudima smo bogati.
Angelica ti pricas o evropskoj porodici, a velikih broj tih evropski zemalja pocevsi od njemackih gradjana ne zeli biti u takvoj evropskoj porodici