Komentari (364)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
još samo da u svom mandatu obezbjediš ulazak u NATO i Zvizdić je postigao vise nego mnogi do sada
Kakve koristi od NATO-a? Pa bit ćemo im samo marioneta i k tome ćemo još plaćati članstvo. Od kojih para? Nemamo za bolnice, škole, ceste, penzije, a ti bi da financiramo američke ratove protiv Muslimana na Bliskom Istoku.
Protekle tri godine bile su najuspješnije na evropskom putu BiH, svi vitalni ekonomski parametri su u porastu, unaprijeđena bilateralna saradnja, a ostvareni su i značajni pomaci borbi protiv kriminala, rasta direktnih stranih investicija.
Bravo zvizdicu
Otisao da moli da nam ne olaksavaju vizni rezim zafalilo robova za male pare u nasim robovlasnickim firmama. Dzaba ti to, od nove godine nece ni trebati dolaziti u ambasadu po vize sve se zavrsava sa poslodavcem iz Njemacke direktno.
...i dok nosi zeleni sako dobro je!!! To kod nje ima znacenje! Googlaj ko nezna
Volim ovu zenu!!!! Vrh!
Poslije malo duzeg odmora Angela Merkel rekla je NEIN gospodo nema vise podjele granica na Balkanu .Danke schoen Frau Merkel mi se ubismo da ovim komsijama objasnimo da ostanu gdje su a oni se prave gluhi jedni hoce u Srbiju a drugi u Hrvatsku.A mi bismo u Njemacku ako ikako more
Ako Amerika ima dolar, mi imamo narod, imamo Alaha
Zna Merkel ko je kompetetna osoba da s njom o ovim pitanjima razgovara. Nije ona bez razloga baš na ovom sastanku naglasila da nema mjenjanja granica, inace malo bi se Srbija malo Hrvati mješale ali je ovim jasno stavljeno do znanja prljava igra ne prolazi.
Angelina ljubim ti supcinu..nema bolje zemlje od njemacke..zivila ti nama 100 godina
hajd zvizdicu ne seri kad su ti rampu stavii na Ivanu nisi ni pisnuo
Da nema westerna i njemacke gladni bi mi bili.
Stvarno ga Kancelarka docekala kao pravoga Drzavnika, kao nekog ko je ravan njoj po statusu i zvanju, kao predstavnike jedne prave Drzave, ama , kao da je Broz.... A u stvari mi svi dobro znamo, koje on, sta je on, i odkud dolazi.... Ma zna to i Kancelarka , ali zena je kulturna ....
Mashala vidi mi se komsiluk u pozadini.
Pa ne čuva Merkel i SDA BiH granice nego SAD ..sto se nje tiče bilo bi kao i sa Krimom..
Đerzelezu Ale Osedlaj najbržega ata, najoštriju sablju opaši, s majkom halali se brzo i kreni, Đerzelezu Ale! Prašinu otresi sa ruha i čupavu podigni kosu s očiju umrlih davno, pa hitro izjaši iz groba u borbu za opstanak Bosne! U Džennetu ne miruj više, ako si mu'min i junak, majčine ne gledaj suze, ako si ponosni Bošnjak. S nebeskih kad modrih visina snesu te meleki amo do tvoga zapuštenoga groba,
nek at te već osedlan čeka. Potegni buzdovan i sablju, pa jurni kroz prašnjavu Bosnu i gledaj, i bori se, Ale! Nek te ne začude gladni, poniženi, jadni i bosi Bošnjaci u izlizan jaram zapregnuti, kada ih spaziš. Nek te ne začudi, Ale, što nećes čaršije naći, ni kule begovske, hane, ni tople hamame, ni žene u žaru, il feredži crnoj. Nek te ne začudi, kada u džamiji mjesto džemata pronađeš konje i ovce:
to narodu oteti mal je kog šejtanu daju u danak. Ti samo razmahuj sabljom i jaši kroz prašnjavu Bosnu, neka te očaj bar vidi i u tebe nasluti spas. Kad dušmanin zaišće sablju buzdovan i s prsa ti toke i zlatni sahat i saruk pa čak i kosu sa glave, nedaj mu, nedaj mu, Ale, već nastavi kružiti Bosnom. kad kao veliki junak u Dzenet se materi vratis reci joj: Ne strahuj majko
PRIKAŽI ODGOVORE (1)