Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veze njih dvoje nemaju... Bolje bi im bilo da zovu našeg Fadila i riješena stvar! 'ta će Angela, 'ta će Donald!?!
Eto vakcine uskoro...previse je obolilo poznatih.
Ljudi, Merkel je unuka Adolfa Hitlera, postavljena od strane masona da unisti Njemacku ekonomiju, samim time i europsku. Istrazujte i saznajte, imamo svi previse vremena, iskoristimo ga da saznamo sve sto nam mediji nikad ali nikad nece obznaniti, a nece jer igraju kako im se naredi. Primjer, COVID-19, samo o tome izvjestavaju kako bi ljude ubili psihicki.
Mislim da su ipak u pitanju vanzemlajci iz Kanis Major konstelacije sa planete koja orbitiria zvijezdu Sirius B. 👽
@SRBSKY ne znam šta će im medijski rat kada mogu nanotalasima kontrolisati umove direktno?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eheee đe ta sila nebeska sad da vidimo 😂😂
Njemacka radi dobru stvar... Najmanju stopu smrtnosti u evropi imaju pored velikog broja zarazenih...
bas ce se dzikani vratiti iz sigurne njemacke u posranu srbiju. Bas radi vucica i ostali koji su ih protjerali iz srbije. Od tih tvojih nabrojanih ima vise srba iz bosne i hrvatske.. jebe se doktoru za srbe u srbiji
Iz dupeta Trumpa ne izlazi
Trump ono, molim vas testova ako imate?