Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fino ali sikter, ne treba sadaka za to ima država koja je obavezna da se pobrine.
Lijepa gesta Merhameta, ali država treba stati iza porodica nastradalih. Dodjeliti obojci odličije Zlatna policijska značka i da porodice primaju mjesečni novčani dodatak za taj status, kao i penzije u visini Šehidskih penzija, te svu brigu oko školovanja njihove djece i zaposlenja njihovih supruga u slučaju da nisu zaposlene, i naravno zaposlene u Elektroprivredi, BH Telecomu, BH Pošti, a ne u Bingu i slično ...
Haj ba nemojmo pretjerivati sad. Digne se medijska hampa oko necega i odmah ljudi u delirijum. Orden narodnog heroja im treba dati? Cuj zlatnu policijsku znacku jer su se pojavili na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme. Shvatam ja svu tragediju koja se je desila, al majka mu stara zlatnu policijsku znacku? Isto ko sto neki dan izgradise spomenik u dvoristu visokoskolske ustanove djevojkama koje su poginule u saobracajnoj nesreci, pored vise od 5.000 Sehida i poginulih boraca.
jo008- Kad na hiljade lažnih RVI, Nosioca Zlatni ljiljan, Zlatna policijska značka, Srebreni štit, Trolist itd. mogu imati odličija i primanje za isto, mogu i ova dvojca koja su poginula na izvršavanju svojih zadataka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
merhamet veci lopovi od te automafije
Kaze fahro graditelj da je on to sve zavrsio
ne pravite sprege vjerske i izvrsne vlasti, imaju policajci svoj sindikat i svoje drustvo!
O cemu ti lupetas?? Kakva vjerska vlast? i sta sa ovim ima izvrsna vlast i ko pravi sprege? Humanitarna organizacija odlucila da da stipendije djeci poginulih policajaca. O kakvim spregama ti pricas i gdje izvuce te nebuloze?
Sve pohvale Merhametu na ovoj gesti! Ocekujem da i Caritas i HKD Napredak ucine svoj dio duznosti spram obitelji ubijeni policajaca cim prije!!! Svi se moramo ujediniti jer ovo nije samo napad na drzavu, ovo je napad na svakoga covjeka u BiH. Policija definitivno mora i treba imati daleko bolje place i uvjete rada, ali i daleko vece ovlasti jer nije normalno da entitetska granica bude tvrdja od drzavne granice preko koje rijeke migranata ulaze u BiH.
Brkaš ovlašćenja i zonu odgovornosti. Može fekalistanski SDA policajac u kantonu da ima beskonačna ovlašćenja, ali ne može naoružan i u uniformi ni da pređe na teritoriju Republike Srpske, a ne da radi nešto... to piše u Dejtonskom sporazumu.
Svaka čast!