Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamisli imas firmu i dodje ti inspekcija i revizori, utvrde nepravilnosti u svemh mogucem. i ti samo na kraju kazes uradit cemo sve da ispravimo sve moguce 😂🤡
Primite doktore sa biroa a ne da vam dežura pomoćnik direktora. Nije on Superman
Ne dezura pomocnik. Ne radi ni puni fond pomocnika sto bi trebao, da radi ne bi bili milioni gubitka. Lelemuda a pise x3.
Inace zamjenik, tj pomocnik direktora je medicinar. Ne podcjenjujem, ali za jednu takvu ustanovu, univerzitetsku kliniku, je pi ok da medicinar bude zamjenik direktora? Mislim da to nema nigdje u drzavi.
Vjerujete li vi u to sto govorite ? Pa nema korumpiranije ustanove u drzavi. Nepotizam, korupcija i sve ostalo. Kako se doktoriralo u koroni kad je sve zabranjeno bilo ?