Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Peter Handke sigurno zna kao i mnogi u svijetu, da je onomad Alija I ostavio muslimane u srebrenici, kao jance na klanje, nakon što je zločinac naser sa svojom bandom u okolici radio zlodjela, izazvavši time bjes srba koji su se morali osvetiti. Alija je time dobio što je trebao, a narod je pobijen za viši cilj.
Da su Bošnjaci jaki kao narod, poput Jevreja, neka vrsta Bošnjačkog Mossada bi ovome pacovu pokucala na vrata... Kapu na glavu, transport do Sarajeva i onda suđenje... A poslije suđenja ćuza i dva crnca, da dotičnom bulju razvaljuju svaki dan...
Šta se ovi nalupaše...:/
Bosnjaci ne mogu da trpe da ih neko ne voli ili jos gore da voli Srbe. Jos kad taj neko dobije jedno od najvecih priznanja u svojoj bransi, onda se prosecni Bosnjo prosto iznervira, zajapuri i pokusava na svaki nacin tog coveka da izblati.
Pa nije Handke ubijao niti ucestvovao u ratu, on je samo izrazio svoje misljenje na sta ima pravo, niti su Srbi nacisti kako vi mislite da nas svet gleda. Bravo Handke, ne ostaje nista drugo no da se cestita, sad ljutili se vi koliko zelite.
Nobelova nagrada je davno izgubila kredibilitet, kada je ratni zlocinac Obama moga dobiti, nije iznenadjujuce da podrzavaoci krvnika i srpskih rantih zlocinaca kao i osudjenih genocidasa isto da dobiju.
sutra pocinjem da pisem kako je jasenovac bio dobar za srbe da ih malo ukroti i pripitomi,naslov ce se zvati"JASENOVAC-SPAS ZA SRBE"naravno ocekujem nobelovu nagradu za knjizevnost.
ova nagrada je rezultat promjenjenog odnosa snaga na svjetskoj politickoj pozornici
Sace genocidni olosh na kurs opismenjavanja, da mogu citati "svoga" pisca vlastoruchno!