Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se rodih na Balkanu, ko o cemu Balkanci o ratu
Dodik je na ivici provalije, nema gdje, sa jedne strane ide rata 1,2 milijarde KM, narod u siromastvu, sa druge strane bi pokusao otcjepljenje ali opet nema para da finansira rat, da placa vojnike, administraciju.. Ako ostane na vlasti, glavu ce mu skinuti njegovi jer nemaju plate a s druge strane ako krene u rat ode on da pravi Karadzicu drustvo. Sad ga treba priitisnuti i oduzeti RSu fiksnih 33% pdva i ostaviti im 22% koliko uplate.
Oni koji Memorijal genocida,zovu nekakvim centrom,skrnave sjećanje na genocid.
Ja sam Hrvat i ovaj Mile je totalno poludio i kakve izjave je dao da smo mi hrvatski narod umorili 700 hiljada srba trebamo ga tužiti za ovo
Emire, cista 10ka...U pravu si...
Konaković se i dalje ponaša kao uposlenik Američke ambasade, za njega se dušmanski potezi secesionista događaju negdje u Teksasu. Tip živi u imaginarnoj stvarnosti pričajući o padu standarda Srba u RS. Pa isti ti Srbi su Dodiku dali mandat zbog zaokruženja državnih secesionističkih projekata a ne zbog boljitka standarda. Konaković od početka do kraja ostaje štetočina i najveći (što aktivno što pasivno) saradnik novih UZP-ova protiv Bosne i Bošnjaka.
Sa svinjama i krmadima se ne gradi bratski odnos. Mi lijepo a vidi njih.
Republiku srpsku ukinuti i postaviti čvrstu granicu na Drini i stvoriti jaku konfederaciju sa Hrvatskom
Javno hapsiti teroristu Milorada. Tuž. BIH su male pi**ice. A i kupljene.
Oni koji Memorijal genocida,zovu nekakvim centrom,skrnave sjećanje na genocid.
Jel bio dodikov haver covic?
Nevine žrtve su uvijek bez razlika. Ali zašto se sa njima rade politički poeni? Jel direktor memorijalnog centra jedan bivši borac invalid, jer puno ih je bez posla a mentalno mogu puno. A takva radna mjesta koja država finansira su upravo za njih rezervisana
Popus stanovništva u Kraljevini Jugoslaviji prije rata i popis u SFRJ poslije rata kažu da je Srba nakon rata više. 70000 ljudi je ubijeno u Jasenovcu, a najviše je ubijeno Hrvata i to je napravio Tito poslije rata i sve ih upakirao u iste grobnice. Jedna je nula viška, a ostalo je okay.
Mudro zboriš direktore, jedino što su Bošnjaci sa majkama Srebrenice, politizacijom i manipulacijom žrtvama već uveliko dostigli ako ne i prestigli Srbe.
Dodik skreće temu sa bankrota tzv. rsg-a a vi se upecali NATO! Ignorisite ga
Neko ko za heroja smatra Orića ne zaslužuje nikakav pijatet,treba prati svaku stopu Srpske gde te žene staju.
Treba razumjeti mileta baja ipak na naplatu dolazi 2 milijarde kredita , a mile baja zna da srbi sami vješxju svoje lidere.Nije malo 2 milijarde , a penzije plate rate sto bi rekli nadrealisti PARAAAAAA NEMAAA MORE BITI BIDNE ALI SADA NEMA ,a vi čekajte MORETE ČEKAT 5 dana , 5 godina ali NEMMMAAAA
Dodik posto atrakcija u novinama svaki dan bar desetak put ga spomenu i pokoji članak o dodiku .kad bi ovako pričali o izgradnji puta tuzla orasje tuzla sarajevo malo o gradini bolnici u tuzli gdje je kad udzes u sobe gore nego u africi nema vode lift neradi kreveti iz kamenog vremena da malo vise brinu o tome bilo bi dobro ali nji to ne zanima pošto se oni ne liječe u tim bolnicama .mrs u pm sve I jedna načionalna stranka sto nas branite .
Nedopustivo je da se zove memorijalni CENTAR...valjda treba da bude MEMORIJAL GENOCIDA.