Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj umjetnika Tito dragi!
Na šta li će da liči \"djelo\" ovog Šonje koji samo zna da se krevelji???
ja se izvinjavam sestri mi se zamantalo i pala je
Jesi to u Sandžaku naučio na veliko da \"radiš\" ša i ovdje velike slike praviš...
@torpedista Neka si mu rekao! Ko ga ne poznaje,ne zna....Lik je prica za sebe..upravo tako..p.i.z.d.a marindvorska..svim i svacim se bavio i sad on neki umjetnik de ba Memo ne rise!
izgleda da ovom gradu nisu potrebni kreativci,zabavljači,umjetnici.Možda bi vi NARODE više voljeli da u nedelju dođe recimo MEVLID II.
Sarajlija:\"Bitno je da se krmetu zatr\'o trag u Sarajevu.\" Sarajlija nisi napisao d koje si godine \"Sarajlija\", 1991-ve, 1992-ge...? Tako nekako, jel\'da? Nadam se da to nije generalno gledanje na one koji nisu Bosnjaci i jedu \"krme\", jer nemaju zbog toga problem sa vjerskim ili drugim uvjerenjima u gradu Sarajevu... Ako su danas takve \"Sarajlije\", onda se stidim sto poticem iz tog grada i odreci cu ga se!
vozi joj babo škodu oktaviju
od ove na slici otac taksista na iliđi ,čitav rat taksiro po gradu ,a sigurno ima vojnu knjižicu.
Sulejman Haljevac - Memo - Zabac \"Mahalac sa Marijin Dvora\" Obrazovanje: Srednja Skola Primijenjenih Umjetnosti Sarajevo Akademija Likovnih Umjetnosti u Sarajevu Akademski Slikar diplomirao u klasi prof.Paje K\'o covjek iskreno receno P.I.Z.D.A. K\'o slikar .K.A.R.I.N.A. K\'o zabavljac, ko voli takve neka im u kuci po citav dan arlaucu! Eto toliko od mene o \"velikom\" umjetniku i humanitarcu Sulejmanu Sa iskrenim gadzenjem tvoj bivsi kolega sa Akademije :)
moler,oca mi
memo vam smeta što na najnormaliji način,onaj koji on zna,hoće da pomogne potrebitoj dječici,pa uz cijenu da bude prisutno malo i samoreklame,a što je polučovjek došao do dva stana,mnogo para vrijednih u novoj zgradi,neću je imenovat,znate kojoj već,kako i na koji način samo dragi bog zna,e to je u redu,a?E bošnjače,biva čojeku,hajvanu............,!!!!!
To Memo piše, lafo sudac, ne može da podnese komentare pa prijeti. Ko će da zabrani raji da ima stav? Svi su složni oko Meme, nije raja glupa da ne konta, niti možeš zabraniti raji da iznosi svoj stav. Nema tu nikakve uvrede, to su naši utisci, imamo pravo na to. Ovdje komentarišemo javne ličnosti, pišemo slobodno o svakome i niko nikoga nije tužio, pa što bi jedan Memo tužio? Koga da tuži, jel cijeli grad da tuži, zato što se lik provaljuje a raja to vidi.
Sad ce biti tuzbi,svi komentatori se sad znaju preko IP adrese:)
Nase drustvo je dotaklo dno kad vidim da ljudi omalovazavaju humanitarne manifestacije pa da je cigan napravio tako nesto netreba ga gaditi naj lakse je sjesti u kuci i po drugima gaziti a kad izadzete na ulicu prosijaku marku necete da date a kamo li ovakve manifestacije da pravite!
Uvrede na licnoj osnovi su krivicno kaznjive!
Komunjare, mamicu vam vlašku.