Komentari (610)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da se primjetiti ta gradska faca.
Ide njemu krivična prijava za rušenje nacionalnog spomenika Sarajevske Pivare... malo se osilio hadžija...
u pravu je....al ilidz....samo napred...podrzavam....
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Jel ovo onaj što je izjavio "Neće općina Ilidža finansirati Zemaljski Muzej, ja tamo ne idem, mene to ne zanima i ne dam im ni marke"... i nakon toga opet dobije mandat...
"Prošle godine 3,5 miliona su mi uzeli nizašta! Uzme malo kanton, pa mi još kažu da im finansiram Muzej na godinu, pa umjesto godinu ispostave fakturu za tri godine zaredom, umjesto 50 uzmu mi 200.000 KM. I kakve veze ja imam sa Muzejom? Nit ću ići, nit ću ga gledat! Svakako je hladan i zatvoren", kazao je načelnik.
u pravu je....al ilidz....samo napred...podrzavam....
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Mene je sad strah ici na Ilidzu od ovakvih idiota, konzervativaca, i Arapa...
......King in the south... 😂
memić je alahov ćovjek
Najopasniji tipovi po drustvo su oni koji ne znaju koliko ne znaju, a prijete prstom. Istorija nas tome uci i daje niz primjera.
Najsmjesnije je kad neko kaze da je iz Sarajeva a zivi u Ilidži. Pa blize si Visokom ccc.
Da je drzave javio bi se ti iz Danske ko i Puigdemont.
Ljudi dragi vi ni kanton ne mozete sacuvati da se ne otcijepi neka opstina nije ni cudo sto nam RS i hercegovci seru po glavi.
Arapski lobi lobira za to jer njima treba Ilidza
Sarajevo do Hađića.
Otkopcaj se Krkane!
Nekad je Ilidža bilo prelijepo mjesto. Sada mi se gadi ući u nju zbog likova kao ovaj gore na slici.
Prahistorijsko naselje u Butmiru je arheološki lokalitet i nalazi se na području općine Ilidža, Bosna i Hercegovina. Nalazi sa ovog lokaliteta, a osobito keramika, koja je glavno mjerilo i osnova datiranja i određivanja kojoj i kakvoj široj kulturi su oni pripadali, toliko su vrijedni i značajni da je cijela ta kultura nazvana butmirskom kulturom (period mlađeg neolita). 
Kad kazu vodozastitna zona sjetim se odma da moram dzubre razbacat na ono mojih 10 duluma vodozastitne zone.
hoce memic da mi sarajlije zaratimo,jebo te ako ilidza ne bude sarajevo kako da pokupim trebu iz nekog sela na fazon da sam sarajlija
Viđaj mu glave i droba majko moja mila šta sve neće izići na ovom portalu.Bolje bi bilo da ste stavili sliku sa gulaša realnija je.