Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Memic je ocigledno u zabludi. 2018 su parlamentarni izbori a ne opci, tako da nema potrebe za licnu promociju. U svakom slucaju podrzavam tramvaj do Hrasnice i po mogucnosti sa krakom do aerodroma.
e jbg od sta ce taxi lupati cijene ako to urade.
možda je čovjek zaboravio koji su izbori, sad će se fadil i konaković javiti pa da se oni lično promovišu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ofarbaj ti pješačke, napravi pasarelu za pješake u centu Ilidže i asvaltiraj glavnu ulicu, koja je opasna za hodanje i vožnju... pa onda pričaj o tramvaju. Od građevinskih dozvola Tibre i kojekakvih zgradetina mogli ste napraviti metro a ne 2 km najobičnije tramvajske pruge. Šamac Sarajevo su ljudi napravili za 7 mjeseci...Vama do Hrasnice treba 50 godina...
Ovo je tema za prvi april...
Imamo tramvaj nemamo grada! Ovo je jedini grad u kojem tramvajem možeš "izaći iz grada", od stupske petlje (po zadnjem popisu) više nije grad Sarajevo a oni još do Hrasnice hoće tramvaj. ne znam samo kome.
ako uradi ovo svaka mu cast. ako slaze (sto je po mei realnije) neka da ostavku
Pa ovi tramvaji jedva do Ilidze dodju, do Hrasnice ce doci tockovi samo
nedo bog nikome ovakav tram
tamam za izbore
hoce,hoce. a ja cu ga voziti hahahahahah how yes no
daj bolan memiću metro najavi, jesu li izbori il nisu
hoćeš to da kažeš da nije u centrali dobio instrukciju da pođe kenjat isto ko i konaković jutros za skenderiju jel topu?
A 2019 do Makarse
Hidžretske, možda.
Tramvaj bi trebao da ide do Vojkovića!
@1odelise - pzani su svakako- HOĆE!
opet predizborna patka?
OTVARANJE PRED IZBORE ŻIVJELA SDA ŻIVIO TITO 😊
Uvrstio je ovo otvaranje Fadil u svoj kalendar obaveza dan pred izbore.