Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbg rista, arapska braca nisu samo ona dubljeg dzepa, sigurni smo da ce Ilidza primit i sve ove siromasnije...ionako je pola natpisa na arapskom vec sad, tako da nema potrebe za nekom prilagodbom🤷‍♂️
Sto jes' jes',a nece ni zajasat' jer svakako suknja na Ilidzi ne postoji kao odjevni predmet...max farmerke
Tu im je najbolje Memicu ko u maticnim zemljama...ne treba im ni prevodilac na Ilidzi...
Tevi je "normalno"da gradzani-cija je ovo drzava negoduju!? Pa ti nisi sav-svoj..samo za tu izjavu u EU bi morao ostavku dati..a,hos za Bog te pito za sta sve ne.
Pobjegao bijeli orangutan iz Sarajevskog ZOO. Zadnji put viđen na Ilidži.
A lad biscani negoduju onda price o saburu.
Bolje ti je da ćutiš. Sve sto si zaključio to može i bilo ko drugi. Imaš ogledalo svoje kako radiš i obavljaš posao Ilidža je čista katastrofa. Pobrini se za osnovne stvari da bude bolje, a ne ja sam tu jos malo i idem u penziju.
NAJGORA STVAR JE STO JE VECINA KRIMINALACA MEDJU MIGRANTIMA, TAKO DA OVO NIJE NIKAKO DOBRO
babo, babo, vidi mu glave
Boze kako izgleda Ti arapi koje si naselio su isto migranti. I njih se treba rijesiti. Sta brisete komentare kliks? Jel to arapski novac jaci od interesa autohtonog stanovnistva Bosne, vi prodane ‘novinarske’ duss
*Boze kako covjek izgleda. Isto masni arapin
''Bulevarđije svih vrsta i begovske sablje/kandžije/čizme'' i one koji nastupaju na sličan način možete baciti uvijek na isto smetljište bez odvajanja prema porijeklu, težini, smradu.
Joj ove cimpanze. To sto je ovaj u poziciji da bude nacelnik jedne od sarajevskih opcina dovoljno govori koliko smo zastranili kao drustvo. Dno dna. U normalnim zemljama ovaj bi cipele cistio prolaznicima u Titovoj, a ne krojio sudbinu drugim ljudima.
on izdo to sve... mislim lezajeve i sve ostalo na EU i Bosnu, i uzima milione.
Nista nije rekao, znaci hvala SDA sto smo glasali za tebe, zasto nema ni jedan kamp u RSu?
Neka ih Mektić bez pitanja smjesti u Laktaše
Koja je ovo kljusina nevjerovatno...
Ovo je bosnjacki dodik, samo nizeg staleza. Bez imalo smisla za stil, stav, izgled.