Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sin Alije Budnja i Alisa Mutap znaju sve .Na sud ponovo ali kako kada je Aljo glavni Izmetbegovicev jaran koji ulaze pare od Srebrenice u projekte za ridjokosog
Ko fol ona se ne sjeca..ej narode, nismo valjda toliko glupi
@opleti haman jesmo
MA DAJ TE VISE.... OBICAN NAROD JE PREVARANTAN DO BOLA!!! I OVAJ MEMIC JE DOSADIO JARANE, A SCKERKU DAO KONJAKOVICU DA JE JAŠE!!!!
Bez hejta i losih komentara, interesuje me odakle kod Dzenan pistolj. Ja ga nemam, da me sad ubiju, ja ga nemam...
Podrška za hrabrog i ustrajnog gospodina Memića. Da mu bog da zdravlje da izgura pravdu do kraja i da očisti ovaj šljam u tužilaštva i sudstvu.
Ubice,ubice,ubice,ubiceubice......
Ovde nama fali jedan splicanin, da ,malo ureduje ovu nepravdu koja se desava normalnom narodu. Bar malo,
Samo kao decko u Splitu i onda mirne duse na lezanje jbg.(SAMO DA DODAM NEDAO BOG NIKOM NI BLIZU OVOG STO SE DESILO GOSP. I OSTALIM RODITELJIMA).
SDA kriminalna mafija na djelu!
Mnogi ZELENOKOŠULJAŠI misle da je još RAT, pa da mogu raditi ono što su radili u RATU !!!
Svi okreću glavu i nadaju se da se njima neće dogoditi neko sranjje, odnosno da će ih članstvo negdje ili poznavanje nekoga spasiti. E, ali ne ide to tako jer se tako syebava sistem. Kad tad svakom zaigra mećka u avliji...i onda se svi udare po glavi. Dijete kod doktora, familija kod doktora, dozvola u opštini, problem s komšijom...bla bla bla...ali tad je kasno. Svi šute i gledaju sve kako propada....
Hvala Murize što se boriš za pravdu i svu postenu djecu
Svaka ti cast CELICNA GROMADO..ISTRAJ DO KRAJA,POKORI OVU BANDU..
Meni samo nije jasno zasto otac ne “prozove” ubicu ako zna. Ja ga ne bih ocutao...nema sanse. Tako samo moze pridobiti svakoga prije svega stvoriti pritisak na instirucije. Bez obzira na danasnju presuudu, dio i to dobar dio javnosti nece biti na njegovoj strani.
@ampera ja bih njega riješio ko momak iz Splita i onda bi ga rahat odlezo
umjesto da tuzilastvo ganja krimose , a odbrana brani, kod nas suprotno
B R A V O S U D I J A
kad ce konkurs za tuzitelja , ima mehanicara i vodoinstalatera posteni su