Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tu Alisu neko stiti preko njenog oca nikad ona nece reci istinu.Ja bih tu djevojku dobro namlatila pa bi ona propjevala.
Platili joj 100.000 km
Izgleda da je i Dalida odsvirala svoje
da ne bih pogrijesio reci cu.. rahmet dusi mladom covjeku koji nije trazio nista vise sem da zivi i zbog tog mladog zivota treba "pravda"., s nepravdom se nemere da zivi! ti koji citas a znas.. more bit da znas a cutis.. grize savjest jel tako?? :(
Pa nek osude rome na jedno petnest godina i inda ide prica ba ko je platio i sta
Fahrin sin
Jadan covjek,i svoj ovoj boli jos mora da dokazuje da mu je sin ubijen.uzas
LIJEPA KRVNA OSVETA, i Bog je Kuranu preoručuje ! Uhvatiš ALisu Mutap i kreneš da izvršiš obavezu oca. Ako propjeva jer joj se od velikog straha vratili pomaćenje, snimiš izjavu na mobitel pa na Internet. Bilo bi dosta smjena u MUPU i tužilaštvu ako ne već SMJENA !
JA BI TOJ ALISI NOGE ODREZO ONA BI MENI PROGOVORILA ZA 10 SEKUNDI.
sve je bliza istina
Sve spomenute policajce treba otpustiti.Garant su mito uzeli.Nikad vise da se zaposle.
Jebi više i memiće ko su ko oni. Stotinu ubistva oko jednog se digla halabuka i saobraćaj se zaustavlja
Tebi treba da se desi slicno pa bi te pito.... Ne jedi govna...
@R@mbo Jebo publicitet ovoliki. Ima sud i nek ubicama presude.
Zašto ne izvršiti potpuni reset slučaja od istrage do promjene kompletne ekipe u sudu i tužilaštvu koja je radila na ovom slučaju. Jedino tako se može utvrditi potpuna istina.
Eto sto ne valja zensko na ovakvim funkcijama, neko joj malo zaprijeti ona se odmah ...
Bakir i Sebija Izetbegović imaju samo jednu kćer – Jasminu. Unuka prvog predsjednika BiH završila je Likovnu akademiju u Sarajevu, Odsjek za grafički dizajn, nakon čega je školovanje nastavila u Holandiji, završivši postdiplomski u Amsterdamu. Danas je vlasnica i direktorica marketinške agencije ‘Fabcat’.
Bakir i Sebija Izetbegović imaju samo jednu kćer – Jasminu. Unuka prvog predsjednika BiH završila je Likovnu akademiju u Sarajevu, Odsjek za grafički dizajn, nakon čega je školovanje nastavila u Holandiji, završivši postdiplomski u Amsterdamu. Danas je vlasnica i direktorica marketinške agencije ‘Fabcat’.
Bakir i Sebija Izetbegović imaju samo jednu kćer – Jasminu. Unuka prvog predsjednika BiH završila je Likovnu akademiju u Sarajevu, Odsjek za grafički dizajn, nakon čega je školovanje nastavila u Holandiji, završivši postdiplomski u Amsterdamu. Danas je vlasnica i direktorica marketinške agencije ‘Fabcat’. hahahahha
Dalida mora pasti i oni koji je štite ,ocrnila je instituciju i sve poštene ljude. Ta hobotnica se mora sasječi a da ne bih slučaja "Memič" daleko bi dogurala .