Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je uloga predsjednika FBiH a pogotovo dva zamjenika poput ove..trose pare i hodaju od nemila do nedraga
ovo ko retardirani daju izjave prave amebe bezkicmenjaci bez svog stava samo po instrukcijama podgrijavanje atmosfere dok ga narodu trpaju povecavaju poreze i akcize .... kamenovase ljude u Banjaluci ubise covjeka na ocigled citavog svijeta pa sta bi nek' je nama Munira bitna aferim
I mi Srbi to podržavamo gospođo Melika, samo ti otprilike znaš da je izvršilac Srbin, kako? Ti bi se malo i u istragu uključilada ti se prezentiraju preduzete mjere, po kom osnovu Melika? I ukratko neprdi u mlinu da praviš huku!!!
kriv je Alija! Alija je kriv! kriv je Bakir, Bakir je kriv! kriva je Sebija, Sebija je kriva! kriva je IZ, IZ je kriva! kriva je BiH, BiH je kriva! krive su Majke Srebrenice, Majke Srebrenice su krive! ........... ........... P.S. Ovaj komentar mora biti TOP!
he, vidi ti moje Melike..